Εξελίξεις στην εξαφάνιση της Σταυρούλας - Αναλαβάνει το Ανθρωποκτονιών

Προσωπό «κλειδί» η συγκάτοικος της 53χρονης

Βίντεο από εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας που χάθηκαν τα ίχνη της από την Κυψέλη, τον περασμένο Αύγουστο κι από τότε δεν έχει δώσει σημάδι ζωής. Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση, καθώς οι Αρχές εικάζουν ότι η αγνοούμενη πιθανότατα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Η εισαγγελέας έχει δώσει σχετική εντολή να πραγματοποιηθεί σχετική διερεύνηση. 

Κυψέλη: Έγκλημα βλέπουν οι Αρχές πίσω από την εξαφάνιση της Σταυρούλας

Μαρτυρία «κλειδί» στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αναφέρει ότι η Σταυρούλα ήθελε να αγοράσει όπλο, στοιχείο που επιβεβαιώνει η συγκάτοικος και φίλη της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν εξαφανιστεί. 

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για έγκλημα - Φωτογραφίες από Αλήθειες με τη Ζήνα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, το στίγμα του κινητού, καθώς και οι συνεντεύξεις της συγκατοίκου της στις Αλήθειες με τη Ζήνα, η πρώτη εκπομπή που δημοσιοποίησε την εξαφάνιση. 

Η συγκάτοικος της θεωρεί ότι η Σταυρούλα είναι νεκρή και ότι «δεν έχει μείνει ούτε κοκαλάκι». Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Κάτι κακό της συνέβη. Μπορεί να αργούσε, αλλά θα με είχε ειδοποιήσει. Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα», δήλωσε η συγκάτοικος. 

Την ίδια ώρα οι δικοί της άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι ζωντανή. 

Παράλληλα, οι αρχές θα εξετάσουν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Σταυρούλας. Η 53χρονη διατηρούσε έναν λογαριασμό με 11.000 ευρώ. Μετά την εξαφάνιση η συγκάτοικός της παραδέχτηκε ότι έκανε ανάληψη όλων των χρημάτων, γιατί έτσι της είχε ζητήσει η φίλη της. Υπάρχει όμως και δεύτερος τραπεζικός λογαριασμός, κοινός,  όπου οι καταθέσεις ανέρχονται στις 68.000 ευρώ. 

«Αν με ακούει, θέλω να της πω να γυρίσει», είπε η συγκάτοικος στη Ρούλα Κουσκουρή. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Τι Αποκάλυψε Η Συγκάτοικος Της Σταυρούλας

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση εξαφάνισης έγινε αρκετά αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τη Σταυρούλα επίσημα από τον Νοέμβριου του 2023, ενώ τα ίχνη της χάθηκαν τον Αύγουστο του ίδιου έτους. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top