Με σκαμπανεβάσματα ο καιρός όλη την εβδομάδα

Πού θα βρέξει σήμερα;

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με ήπιες καιρικές συνθήκες, ωστόσο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, σε αρκετές περιοχές θα είναι άστατος, καθώς μια νέα διαταραχή περνάει σήμερα από τη χώρα μας και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Οι βροχές θα επικεντρωθούν στα κεντρικά, βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, ενώ η θερμοκρασία παραμένει σε καλά επίπεδα, στους 15-17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο και το μεσημέρι με απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη η ημέρα ξεκίνησε με ήπιο καιρό ωστόσο αναμένονται μέσα στην ημέρα τοπικές βροχές, χωρίς τα φαινόμενα να προβληματίζουν. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι άστατη καιρικά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αύριο, Τρίτη, στην Πελοπόννησο και την Μακεδονία αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Την Τετάρτη ολοκληρώνει την δράση της η κακοκαιρία με τα πιο έντονα φαινόμενα στα δυτικά, κεντρικά και νότια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Από την Πέμπτη θα υπάρξει μια βελτίωση του καιρού ωστόσο θα παραμείνουν οι άστατες καιρικές συνθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top