Μάνδρα: «Βοήθεια, με σκοτώνουν!» - Τα τελευταία λόγια του Χρήστου Γιαλιά

Μιλούσε στο τηλέφωνο, την ώρα που τον σκότωναν

Τα τελευταία λόγια του επιχειρηματία πριν πέσει νεκρός / Βίντεο Mega

Τον άνθρωπο με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο ο Χρήστος Γιαλιάς τη στιγμή που άρχισαν να τον «γαζώνουν» γνωρίζουν οι Αρχές.

Χρήστος Γιαλιάς: Η δολοφονία της πρώην συζύγου του πριν 6 χρόνια

«Βοήθεια! Με σκοτώνουν», φέρεται να είναι τα τελευταία λόγια του 59χρονου επιχειρηματία από τη Μάνδρα, την ώρα που οι εκτελεστές του, κρυμμένοι στην πυκνή βλάστηση, άρχισαν να τον πυροβολούν, σύμφωνα με το Mega. Στη συνέχεια, η κλήση τερματίστηκε.

Μάνδρα: Βίντεο - ντοκουμέντο με τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Γιαλιά 

Ο Χρήστος Γιαλιάς

Ο Χρήστος Γιαλιάς
 

Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, φίλος του επιχειρηματία έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές, την ώρα που τρέπονταν σε φυγή. Ο εν λόγω άνδρας έχει καταθέσει στις αρχές όσα είδα και αναμένεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση, προκειμένου να δώσει κάθε πληροφορία για το βράδυ του εγκλήματος.

Το σημείο της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά / Φωτογραφίες Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

Μάνδρα: Το σημείο της δολοφονίας του επιχειρηματία

Μάνδρα: Ψάχνουν ένα μαύρο αυτοκίνητο

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία εξετάζεται για το εάν σχετίζεται με τη δολοφονία στο Φάληρο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πάντως οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» συγκεκριμένες μαρτυρίες, οι οποίες κάνουν λόγο για ένα μαύρο ΙΧ, το οποίο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροοφορίες, μάρτυρας ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε παρατηρήσει ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο έκανε περίεργες διαδρομές σε απόμερους δρόμους τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, φέρεται να είχε αποπροσανατολιστεί και να κινούταν σε απομακρυσμένους αγροτικούς δρόμους.

Βάση αυτής της μαρτυρίας, οι αστυνομικοί εξετάζουν οι δράστες να παρακολουθούσαν για μέρες τις κινήσεις του άτυχου επιχειρηματία, πριν του στήσουν καρτέρι και τον δολοφονήσουν.

Σημειώνεται ότι πριν από 6  χρόνια πριν, η πρώτη σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά και μητέρα των τριών παιδιών του είχε δολοφονηθεί  την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top