Κακοκαιρία Avgi: Χιόνι από τα ξημερώματα στα βόρεια προάστια 

Οι περιοχές που θα είναι έντονα τα φαινόμενα σε Αττική και Περιφέρεια

Χιονόπτωση στα βόρεια προάστια της Αθήνας από το Μαρούσι και πάνω, η οποία αναμένεται από τις 3 τα ξημερώματα περίπου και θα κρατήσει όλη την Τρίτη, όπως μετέδωσε ο μετεωρολόγος του Star Θοδωρής Κολυδάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, για τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας Avgi.   

Κακοκαιρία Avgi: Κλειστά σχολεία και τηλεργασία σε οκτώ δήμους της Αττικής      

Σύμφωνα με την πρόγνωση ο χιονιάς χτυπά την Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και κρατά ανάλογα με την περιοχή μέχρι και τις βραδινές ώρες. «Θα έχουμε ουσιαστικά ένα 18ωρο με χιονοπτώσεις κυρίως στις ανατολικές, βόρειες και δυτικές περιοχές της Αττικής» ανέφερε ο μετεωρολόγος του Star.

Κακοκαιρία Avgi: Κλειστή για τα φορτηγά η Εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης  

Οι περιοχές που θα «ασπρίσουν» στην Αττική  

Ενδεικτικά, στα δυτικά, θα χιονίσει σε περιοχές όπως τα Βίλια, τις Ερυθρές την Οινόη, τον Αυλώνα, τους Θρακομακεδόνες και οριακά στο Μαρούσι, την Κηφισιά και από το ανατολικό τμήμα στο Καπανδρίτι, την Παλλήνη και την Παιανία. 

Κακοκαιρία Avgi: Οι χιονοπτώσεις την Τρίτη

Κακοκαιρία Avgi: Οι χιονοπτώσεις την Τρίτη     

«Το  χιόνι από τον δυνατό βοριά  μπορεί να παρασυρθεί και νοτιότερα, αλλά θα είναι δύσκολο να το στρώσει. Από αύριο το βράδυ πάντως τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Κακοκαιρία Avgi: Ισχυρή σύσταση τηλεργασίας στον ιδιωτικό τομέα  

Η κακοκαιρία στην περιφέρεια   

Στην περιφέρεια χρειάζεται προσοχή στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, από το υψόμετρο των 200 μέτρων και πάνω. Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο είναι η Βοιωτία και η Εύβοια όπου η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Τετάρτης.             
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top