Απάτες με «συνεργό» την Τεχνητή Νοημοσύνη με θύμα ορθοπεδικό   

Επιτήδειοι αντέγραψαν τη φωνή του για να διαφημίσουν φάρμακο! 

τεχνητή νοημοσύνη

«Με μετέτρεψαν σε πωλητή αλοιφής αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, με τον αλγόριθμο» δήλωσε ορθοπεδικός για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη.  

Όλα τα τεχνικά μέσα στην υπηρεσία επιτήδειων που εφευρίσκουν τρόπους για να ξεγελάσουν πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους, με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να εξαπατηθούν και να χάσουν τα χρήματα τους, στη χειρότερη όμως να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένα προϊόντα και να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Ένα τέτοιο περιστατικό διηγήθηκε στον Talk Radio 98.9 και στους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Φοίβο Κλαυδιανό ο Κωνσταντίνος Τόλης,  ορθοπεδικός,  όταν ξαφνικά άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα από γυναίκες άνω των 65 ετών που του ζητούσαν διευκρινίσεις για αλοιφή που διαφήμιζε μέσω κοινωνικών δικτύων και αντιμετώπιζε την αρθρίτιδα.

Με μια απλή αναζήτηση αντιλήφθηκε πως οι επιτήδειοι είχαν χρησιμοποιήσει παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη για να αντιγράψουν το πρόσωπο και τη φωνή του, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, και φαινόταν ως ο ίδιος να προτείνει σε ασθενείς να προμηθευτούν σκεύασμα για την αθρίτιδα το οποίο μάλιστα δημιουργούσε χόνδρο εκ των έσω.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο newpost.gr 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top