Φλώρινα: Πυροβολήθηκε 49χρονος στο κυνήγι- Συνελήφθησαν 3 κυνηγοί φίλοι του

Χειρουργήθηκε και μετά μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται

Πυροβολήθηκε 49χρονος στη Φλώρινα κατά τη διάρκεια κυνηγιού/ βίντεο Ant1

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε 49χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ,  ο 49χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με φίλους του σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας, όταν δέχτηκε διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα από πυροβολισμό. Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του και μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο 49χρονος τραυματίστηκε, όταν ο ίδιος κινήθηκε πίσω από έναν θάμνο που είχε στήσει καρτέρι, με αποτέλεσμα ένας 65χρονος από την παρέα των κυνηγών να τον περάσει για γουρούνι και να τον πυροβολήσει.

Από το τμήμα ασφαλείας Φλώρινας, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, συνελήφθησαν οι τρεις κυνηγοί οι οποίοι κυνηγούσαν σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top