«Πήγα στο ραντεβού να βρω την ανήλικη από... περιέργεια», λέει 40χρονος

Πώς του έστησαν παγίδα δύο 17χρονοι

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Ένας 40χρονος έστελνε άσεμνο μήνυμα και έκλεισε ραντεβού με ανήλικη στην Αγία Παρασκευή, μόνο που πίσω από το προφίλ του κοριτσιού κρύβονταν δύο αγόρια 17 ετών. Ο κατηγορούμενος για παιδοφιλία μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο και έδωσε τη δική του εκδοχή.

«Δεν είχα σκοπό καν να την αγγίξω», λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για παιδοφιλία, αφού έστελνε μηνύματα με τον προφίλ «ανήλικης».

«Σας λέω έχω κόρη σε αυτή την ηλικία και φοβάμαι να την πιάσω, πόσο μάλλον ένα ξένο παιδάκι που ξέρω ότι θα πάω φυλακή αν το κάνω κάτι. Εγώ πήγα στο ραντεβού από περιέργεια να δω τι ήθελε και γιατί τόσο μικρή ηλικία τι ψάχνει δηλαδή σε τέτοια μικρή ηλικία. Δεν πήγα, δηλαδή, για να το βιάσω, να το αγγίξω, να το πειράξω», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 40χρονος.

«Πήγα στο ραντεβού να βρω την ανήλικη από... περιέργεια», λέει 40χρονος

Οι διάλογοι του 40χρονου με την ανήλικη

Ωστόσο, ο 40χρονος έστελνε όμως, επί τρεις ημέρες μηνύματα στο Instagram σε ένα κορίτσι που είχε την ηλικία της κόρης του. Το έκανε, όπως αποκάλυψε, από... περιέργεια. 

Ακολουθεί ο διάλογος που είχε μαζί της και έφερε στο «φως» το Star:

13χρονη (Fake profil): Καλησπέρα, τι κάνεις; 

40χρονος: Μια χαρά είμαι, εσύ πώς είσαι; 

13χρονη (Fake profil): Καλά. Δουλεύεις;

40χρονος: Ναι. 

«Πήγα στο ραντεβού να βρω την ανήλικη από... περιέργεια»

Εξηγώντας γιατί πήγε στο ραντεβού με την ανήλικη, ο 40χρονος υποστήριξε ότι το έκανε από... περιέργεια.

«Τη ρώτησα πόσο χρονών είναι, μου είπε 13 στα 14. Μου είπε "έχεις πρόβλημα να μιλάμε;", της είπα όχι, "εσύ μου λέει πόσο είσαι, εγώ είμαι 40.  Με ρώτησε αν έχω σχέση, της είπα όχι, ρώτησα και εγώ αν έχεις σχέση μέσω μηνυμάτων μου είπε ότι δεν έχει και μετά πήγε λίγο... ερωτικού περιεχομένου το θέμα. Πρώτη έστειλε φωτογραφία γυμνή, μετά της έστειλα εγώ άλλη μία από κουταμάρα».

Το απόγευμα του Σαββάτου σε σημείο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής είχε κλειστεί το ραντεβού. Στις 6:30 έφτασε πρώτος ο 40χρονος άνδρας, όμως η ανήλικη δεν εμφανίστηκε ποτέ. 

Πίσω από το ψεύτικο προφίλ της υποτιθέμενης 13χρονης βρίσκονταν δύο νεαροί ηλίκιας 17 ετών. Το είχαν φτιάξει για να εντοπίσουν παιδόφιλο... και στη συνέχεια να τον εκβιάσουν.

«Μου είπαν ή θα μας δώσεις ό,τι λεφτά έχεις στο ATM στην τράπεζα ή θα πάμε στην αστυνομία να δείξουμε τις πρόστυχες αυτές συνομιλίες. Και έφυγα εγώ από μόνος μου και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα στο Χαλάνδρι γιατί φοβήθηκα», επεσήμανε ο 40χρονος.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και οι δυο ανήλικοι για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία. Όλοι τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top