Μητέρα συντρόφου 28χρονης: «Όταν πας σε ένα σπίτι, προσέχεις πού πας»

Τι υποστήριξε η μητέρα του φερόμενου δράστη για τον ξυλοδαρμό

Ένα ακόμα περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πριν από λίγες μέρες. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πόλη της κεντρικής Μακεδονίας, 28χρονη κατήγγειλε πως πήδηξε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου για να σωθεί από τα χέρια του συντρόφου της.

28χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

Η μητέρα του φερόμενου δράστη, που παραμένει ελεύθερος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα, αφήνοντας μάλιστα αιχμές πως δεν είναι πεπεισμένη ότι έχουν γίνει τα πράγματα, όπως περιγράφει η κοπέλα. 

«Εγώ δεν έχω έρθει σε επαφή καθόλου με τον γιο μου. Η κυρία αυτή, της είπα: ό,τι χρειαστεί να πάει στην αστυνομία, που ήδη έχει πάει και θα τα βρουν εκεί. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι. Δεν ήμουν εκεί. Άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος. Δεν είμαι δικαστής και ούτε παίρνω αυτή τη στιγμή το μέρος κανενός», είπε αρχικά η μητέρα του φερόμενου δράστη.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε πως έχει στεναχωρηθεί με όσα έχουν ακουστεί και πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν το έμαθε, ήταν ότι «δεν είναι αλήθεια». 

«Η κοπέλα ήρθε εδώ, βγήκαν έξω, πήγαν στο σπίτι. Δηλαδή ξαφνικά κάτι πρέπει να έγινε και ήρθαν σε κόντρα αυτοί οι δύο. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω. Αφού ήταν φταίχτης, γιατί δεν τον συνέλαβαν; H κοπέλα λέει, έμαθα για τον γιο σας ότι δεν είναι σωστός. Ναι, της λέω, όταν πας σε ένα σπίτι, προσέχεις πού πας. Δεν ξέρεις ο καθένας τι ρόλο παίζει. Αυτή τη στιγμή ως μάνα, αν είχα κόρη, αυτό θα της έλεγα», πρόσθεσε η μητέρα του κατηγορούμενου.

Η μητέρα του φερόμενου δράστη σημείωσε επίσης πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον γιο της, μετά τα όσα έχουν ακουστεί.

Η 28χρονη υποστήριξε στην ΕΡΤ ότι όλα ξεκίνησαν με έναν καβγά που είχε με τον σύντροφό της, όταν αρνήθηκε να γιορτάσει μαζί του την αλλαγή του χρόνου. Προσπάθησε να φύγει, όμως εκείνος δεν την άφησε και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο. Η 28χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να σωθεί. Σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών, η 28χρονη βρέθηκε να έχει κακώσεις στο κεφάλι. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στον λαιμό.

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της, θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top