Θεσσαλονίκη: «Νιώθω φρίκη, θέλει σκότωμα», λέει η μητέρα του 39χρονου

Τι λέει φίλος της για τον 39χρονο

Συγκλονίζει η μητέρα του 39χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως η φυλακή δεν είναι τιμωρία για τον γιο της. 

Δολοφονία 41χρονης: Εγώ την έδεσα και τη φίμωσα, τη σκότωσε ο σύντροφός της

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε πως νιώθει φρίκη για όσα κατηγορείται ο γιος της. 

H μητέρα του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου ξέσπασε λέγοντας ότι ο γιος της είναι για σκότωμα

«Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ, δεν ήθελα να το πιστέψω. Νιώθω φρίκη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το μόνο που του ζητάω είναι να ομολογήσει και αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζονται φυλακή, αλλά σκότωμα. Γιατί με τη φυλακή δε θα γυρίσει εκείνη η μητέρα πίσω, ούτε το παιδί θα έχει τη μάνα του. Η φυλακή για εμένα δεν είναι τιμωρία και λυπάμαι που το λέω γιατί είμαι μάνα», είπε και συνέχισε:

Θεσσαλονίκη: «Ομολόγησε!» -Το μήνυμα της μητέρας του συντρόφου της Γεωργίας

«Προς το παρόν είμαι πολύ θυμωμένη και δε θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του, αν τον είχα μπροστά μου ή αν θα τον έπνιγα με τα ίδια μου τα χέρια. Σε αυτούς τους γονείς δεν έχω μούτρα να μιλήσω, τα συλλυπητήρια κι ένα συγγνώμη είναι πολύ λίγο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι κοντά τους».

Ο 39χρονος επιμένει ότι δεν έχει καμια εμπλοκή με τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Ο 39χρονος επιμένει ότι δεν έχει καμια εμπλοκή με τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: «Είχα δει τη Γεωργία να φοράει κολλάρο, μάλλον τη χτυπούσε»

Φίλος της 41χρονης Γεωργίας που μίλησε στο Mega αποκάλυψε πως ο 39χρονος ήταν εξαιρετικά χειριστικός και πάντα του άρεσαν τα χρήματα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι δράστες μεταφέρουν το πτώμα της Γεωργίας στο σκοτάδι

«Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις με μικρότερες συζύγους, συνήθως τα θύματά του ήταν από φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον είχαμε απομονώσει. Ήμασταν τότε, εάν δεν απατώμαι, 20-23 όταν είδαμε την παραβατικότητά του και γενικά το εφελίκι του. Γενικά, του άρεσε πάντα το χρήμα», είπε.

Ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης - Eurokinissi

Ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης - Eurokinissi

Σύμφωνα με τον ίδιος, για ένα διάστημα η 41χρονο κυκλοφορούσε με κολλάρο και όπως υποπτεύεται, μάλλον την είχε χτυπήσει ο 39χρονος. 

Θεσσαλονίκη: Τι έλεγε ο 39χρονος για τη σύντροφό του

«Τις περισσότερες κοπέλες του τις είχε στην αρχή όλα μέλι γάλα και μετά… Εγώ έμαθα και κάτι άλλο, το οποίο προφανώς κάποιοι από τις φίλες της Γεωργίας δεν βγήκαν να το πούνε ποτέ.  Η Γεωργία βρισκόταν με κολλάρο κάποια στιγμή και πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε και πρόσθεσε: 

Ο 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη 41χρονη μαζί με τον 39χρονο - Eurokinissi

Ο 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη 41χρονη μαζί με τον 39χρονο - Eurokinissi

«Ήταν πολύ χειριστικός, την απειλούσε δια μέσου του παιδιού, πράγμα που κατάπιε η Γεωργία, το κράτησε μέσα της και δεν το είπε ποτέ. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ο άνθρωπος ήταν θρασύδειλος, όπως έκανε και με την αδερφή του».

Θεσσαλονίκη: Το γράμμα της 41χρονης εγκύου στον σύντροφό της

Όσο για τη 41χρονη, τη χαρακτήρισε «άγγελο».

«Ήταν ένας άξιος άνθρωπος, ένας άγγελος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί του με ήθος και αξία. Μία υπέροχη γυναίκα που ήταν από τη γειτονιά μας. Ένας υπέροχος άνθρωπος», τόνισε.

Θεσσαλονίκη: Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε η οικογένεια της 41χρονης

Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε η οικογένεια της 41 ετών εγκύου, που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενους τον σύντροφό της κι έναν φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος εκμεταλλευόταν όλες τις γυναίκες με τις οποίες ήταν ζευγάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος εκμεταλλευόταν όλες τις γυναίκες με τις οποίες ήταν ζευγάρι

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χρονης στο μπαούλο

Το πρωί, η συνήγορος της οικογένειας προσήλθε στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση και υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής, λαμβάνοντας αντίγραφα της δικογραφίας.

Θεσσαλονίκη: Τι είπε η πρώην σύντροφος του συνεργού του 39χρονου

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο στον ανακριτή, που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα τούς έκρινε προφυλακιστέους. Ο 39χρονος σύντροφος και ο 34χρονος φίλος του διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (από κοινού και σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top