Θεσσαλονίκη: Αποκάλυψη Star για το σχέδιο ψεύτικης ληστείας στη Γεωργία   

Στόχος της ληστείας το πατρικό σπίτι της 41χρονης εγκύου  

Νέα στοιχεία έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το πώς σχεδιάστηκε η δολοφονία της άτυχης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη

41χρονη: Βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο -  «Τη σκότωσε ο σύντροφος» λέει φίλος του

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου, τα στοιχεία προκύπτουν  μέσα από την ομολογία του φίλου του.

Το σχέδιο για τη ψεύτικη ληστεία στην  41χρονη Γεωργία

Το σχέδιο για τη ψεύτικη ληστεία στην  41χρονη Γεωργία

Το σχέδιο το είχε καταστρώσει ο σύντροφος της Γεωργίας, όπως ισχυρίζεται.Θα έκαναν μια ψεύτικη ληστεία στην άτυχη γυναίκα. 

Θεσσαλονίκη: «Ομολόγησε!» -Το μήνυμα της μητέρας του συντρόφου της Γεωργίας

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο σύντροφος θα έπαιρνε τη Γεωργία από τη δουλειά και θα επέστρεφαν στο σπίτι. Ο φίλος ήταν εκείνος που θα επιτίθετο στη Γεωργία και μάλιστα είχε σχεδιαστεί ακόμα και ο τρόπος! Θα την έπιανε από πίσω και θα της έκλεινε το στόμα για να μην φωνάξει. Στη συνέχεια θα την πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και  εκεί θα την ακινητοποιούσαν με χειροπέδες. 

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χρονης στο μπαούλο

Ο σύντροφος της  Γεωργίας του είχε δείξει ακόμα και το μαχαίρι με την κίτρινη λαβή  με το οποίο θα την απειλούσε. Μετά θα πήγαιναν στο πατρικό της σπίτι,  θα έκλεβαν το ποσό των 7 – 8.000  ευρώ που είχαν οι γονείς της. 

Το σχέδιο για ληστεία στο πατρικό σπίτι της Γεωργίας

Το σχέδιο για ληστεία στο πατρικό σπίτι της Γεωργίας  

Ο σύντροφος φέρεται επίσης να είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια με την ελπίδα να μην εντοπιστεί. Είχε ζητήσει μάλιστα από τον φίλο του να πάει στο σπίτι του και να μην έχει πάνω του κινητό για τον λόγο που καταλαβαίνουμε όλοι. Αυτό που δεν είχε μετρήσει ήταν ότι οι κινήσεις καταγράφονταν από κάμερες ασφαλείας στην ίδια του τη γειτονιά 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top