Δίωξη για κακούργημα στους ανήλικους που επιτέθηκαν στον 14χρονο

Κατηγορούνται και οι γονείς τους

Tι είπαν οι γονείς του 14χρονου στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων οι οποίοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους στην Αγία Παρασκευή.

Αγία Παρασκευή: Μιλάει Στο Star Ο Πατέρας Του 14χρονου - Video

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες:

  • Ληστεία από κοινού (κακούργημα)
  • Απλή σωματική βλάβη από κοινού
  • Παράνομη βία από κοινού
  • Παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα από κοινού
  • Φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού

Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή ανηλίκων ενώπιον του οποίου οι κατηγορούμενοι θα κληθούν άμεσα για να απολογηθούν.

Αγία Παρασκευή: Ο εφιάλτης του 14χρονου και οι απειλές στην οικογένειά του

Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές σχημάτισαν ξεχωριστή δικογραφία για τους γονείς των παιδιών για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων σε βαθμό πλημμελήματος.

Αγία Παρασκευή: Τι είπαν στο Star οι γονείς του 14χρονου μαθητή

Συγκλόνισαν μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι γονείς του 14χρονου μαθητή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκφοβισμού από συνομιλήκους του.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των δραστών, που ήταν μαθητής στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο με τον 14χρονο, αποβλήθηκε δια παντός από αυτό.

Δίωξη για κακούργημα στους ανήλικους που επιτέθηκαν στον 14χρονο

Οι γονείς του 14χρονου μαθητή μίλησαν στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Εμφανίστηκε στην πόρτα ξυπόλητος και αιμόφυρτος και είπε "με χτύπησαν". Εκείνη την ώρα με κάλεσε η μητέρα του στο τηλέφωνο» είπε για το βίαιο περιστατικό ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 14χρονος έχει συναισθήματα φόβου και ντροπής και αντιμετωπίζει προβλήματα ύπνου, ενώ αποφεύγει ακόμη και τις επαφές με τους φίλους του.

«Θέλω να τιμωρηθούν, μαμά» είπε στη μητέρα του μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού του ο 14χρονος, ο οποίος κατά το παρελθόν έκανε υπομονή και δεν μιλούσε στην οικογένειά του για το bullying που φέρεται να δεχόταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top