Bουδαπέστη: Εγκλωβισμένοι Έλληνες στο αεροδρόμιο μετά από ακύρωση πτήσης

Περιμένουν πάνω από 17 ώρες και δεν έχουν καμία ενημέρωση

Bουδαπέστη: Εγκλωβισμένοι Έλληνες στο αεροδρόμιο μετά από ακύρωση πτήσης- Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Εκτός από τους Έλληνες εκδρομείς που εγκλωβίστηκαν σε τουριστικό λεωφορείο στον δρόμο από Πάργα προς Βιέννη λόγω του χιονιά, μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν ακόμη 100 Έλληνες εκδρομείς στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, μετά από ακύρωση πτήσης.

Βιέννη: 100 Έλληνες εγκλωβίστηκαν σε τουριστικό λεωφορείο λόγω χιονοθύελλας

Οι ταξιδιώτες είχαν προγραμματισμένη πτήση στις 18:00 χθες το απόγευμα και παραμένουν για πάνω από 17 ώρες στο αεροδρόμιο, αφού η πτήση τους ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. 

«Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 17 ώρες στο αεροδρόμιο. Εικάζουμε ότι είναι λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά η χιονόπτωση έχει σταματήσει από τις 20:00 χθες το απόγευμα. Όλες οι πτήσεις έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ και δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Ψάχνουμε ένα γραφείο της αεροπορικής εταιρίας στο αεροδρόμιο, αλλά δε βρίσκουμε», είπε μία εκ των επιβατών, η Ασπασία Κάλου, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

H αστυνομία του αεροδρομίου μας έβγαλε έξω από το σημείο που περιμέναμε επί 14 ώρες, γιατί έπρεπε να φύγει η επόμενη πτήση

«Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις- πέντε ώρες. Μιλήσαμε με το προξενείο και περιμένουμε τον πρεσβευτή, μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ, ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση», συνέχισε.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top