Καλύβια: «Είμαι χάλια» - Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 16χρονου

Τον σκότωσε με 20 μαχαιριές - Οι αναρτήσεις του θύματος για τα παιδιά του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής. Η μητέρα του παιδιού είναι συγκλονισμένη με τη δολοφονία που διέπραξε το παιδί της και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Καλύβια: Η ανάρτηση του πατέρα, πριν τον δολοφονήσει ο γιος του

Ο ανήλικος δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή από όπου ο πατροκτόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Μέχρι να δώσει απολογία, ο 16χρονος θα παραμείνει κρατούμενος.

Καλύβια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 16χρονο

Ο 16χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι κατακρεούργησε τον πατέρα του επειδή είχε κακοποιητική συμπεριφορά τόσο εναντίον του, όσο και εναντίον της μητέρας και του αδελφού του. Η κακή συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο λόγος που μητέρα και αδελφός είχαν φύγει από το σπίτι και έμεναν αλλού. 

Η μητέρα του ανήλικου δράστη που φέρεται να επιβεβαίωσε στις αρχές τα λεγόμενα του 16χρονου, μίλησε στο Mega και δήλωσε συντετριμμένη: «Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία».

16χρονος σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια

Ο 70χρονος με έναν από τους γιους του / Φωτογραφία από Μega

Καλύβια: Οι αναρτήσεις του πατέρα για τα παιδιά του

Ο 70χρονος έδειχνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια άλλη εικόνα από αυτή που περιέγραψαν στην αστυνομία τα παιδιά του. Στις αναρτήσεις του μιλούσε με αγάπη για τα παιδιά του και ανέβαζε φωτογραφίες που ήταν μαζί.

Σε μία από αυτές, στις 26 Ιουλίου του 2019 ανέφερε: «Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις μητέρες. Ακόμα και σήμερα γράφονται ύμνοι ενώ για τον πατέρα τόσο λίγα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πιο καλό μαξιλάρι από το στήθος του πατέρα».

Σε άλλη ανάρτηση, στις 14 Ιουλίου του 2019 έγραφε: «"Τι καλός μπαμπάς που είσαι!". Ποιος άλλος επαινεί τον πατέρα από τα ευτυχισμένα παιδιά του, μόλις ανέβηκαν από τη θάλασσα, μάγκες μου ελάτε και πλακωθείτε στη μάσα. Σήμερα είμαστε για πάρτη μας».

Έγκλημα στα Καλύβια

Καλύβια: Σκότωσε τον πατέρα του με 20 μαχαιριές

Ο 16χρονος έστησε καρτέρι στον πατέρα του και όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του επιτέθηκε με μανία. Του κατάφερε συνολικά 20 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και τον λαιμό. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χτυπήματα ήταν με τέτοια δύναμη, που ένα από τα δύο μαχαίρια έσπασε.

Ο 70χρονος προσπάθησε να φύγει για να γλιτώσει, όμως κατέρρευσε στην αυλή και υπέκυψε στα τραύματά του. 

Ο 16χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε όλα όσα είχαν γίνει. Εκείνη ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί, βρήκαν τον 70χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον 16χρονο να τους περιμένει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top