«Δεν άντεχε άλλο» -Σοκάρει μαρτυρία για την ανήλικη που βίαζε 47χρονος

47χρονος αλλοδαπός συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης στον Κολωνό

Δείτε στο βίντεο το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Εύης Γιαρκιά / Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με τον 47χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη στον Κολωνό με την κατηγορία ότι βίαζε επί χρόνια ένα κορίτσι από την ηλικία των 11 ετών. Η Εύη Γιαρκιά έκανε αυτοψία με την κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα στην πολυκατοικία του Κολωνού, εκεί όπου στο υπόγειο διαμέρισμα, το κορίτσι φέρεται να έζησε στιγμές φρίκης για έξι ολόκληρα χρόνια.

Καλλιθέα: Την κρατούσε φυλακισμένη, τη χτυπούσε και τη βίαζε

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος, ο οποίος ήταν φιλικό πρόσωπο της μητέρας της ανήλικης, από το 2017 έως και τον περασμένο Οκτώβριο, δηλαδή από τότε που το κορίτσι ήταν 11 εως και τα 17 της χρόνια, προχωρούσε κατ' επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, τη στιγμή μάλιστα που υποτίθεται την είχε υπό την επίβλεψή του.

Κως: Συνελήφθη καταζητούμενος 'Αγγλος παιδεραστής

Σοκ προκαλεί η σύλληψη 47χρονου Μαροκινού στον Κολωνό με την κατηγορία ότι βίαζε επί χρόνια ένα κορίτσι

Αυτοψία στην πολυκατοικία του Κολωνού / Αλήθειες με τη Ζήνα

Στη γειτονιά του Κολωνού, η Εύη Γιαρκιά μίλησε με ένα κορίτσι που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο Μαροκινό και παράλληλα γνωρίζει την ανήλικη αφού πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, συχνά έβλεπαν τον 47χρονο να μπαίνει στο διαμέρισμα μαζί με την ανήλικη, χωρίς τη μητέρα της.

«Τι να πω είναι τραγικό... Εμείς ξέραμε ότι (ο 47χρονος) είναι θείος της ή κάτι τέτοιο. Δε φαινόταν άνθρωπος που μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο, ήταν πολύ ήσυχος» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής.

Σοκ προκαλεί η σύλληψη 47χρονου Μαροκινού στον Κολωνό με την κατηγορία ότι βίαζε επί χρόνια ένα κορίτσι από την ηλικία των 11 ετών.

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον αλλοδαπό που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης / Αλήθειες με τη Ζήνα

Σύμφωνα με την ίδια, η ανήλικη ζούσε με τη μητέρα της και προερχόταν από οικογένεια με οικονομικά προβλήματα. Ισως για αυτόν τον λόγο να ένιωθε την ανάγκη να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις του 47χρονου από τα 11 της προκειμένου εκείνος να συνεχίζει να δίνει χρήματα για το σπίτι της. 

Πριν από λίγο καιρό όμως, η ανήλικη που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού δεν άντεξε και έσπασε τη σιωπή της. Μίλησε σε συμμαθήτριές της, οι οποίες με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στο σχολείο.

Μόνη της ανοίχτηκε. Δεν μπορούσε να αντέξει άλλο και τα είπε... Αμέσως ενημερώσαμε το σχολείο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η μητέρα της ανήλικης είναι από το Μαρόκο και ο πατέρας της Έλληνας.

Ο 47χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στον Κολωνό και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top