4+1 ιδέες για οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Προτάσεις για unisex δώρα που θα εντυπωσιάσουν

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Tips για να μη δώσουμε μία περιουσία / βίντεο ΕΡΤ

Ήρθε αυτή η χαρούμενη εποχή του χρόνου που τα δώρα έχουν την τιμητική τους! Όλοι μας θέλουμε να αγοράσουμε τα πιο όμορφα και πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον παραλήπτη τους, δίχως όμως, να ξοδέψουμε μία περιουσία.

Πώς να κάνετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο

Ειδικότερα, όταν πρόκειται για ανταλλαγή δώρων μεταξύ συναδέλφων, φίλων κ.λπ. τότε που επιβάλλεται, δηλαδή, να επιλέξουμε κάτι πιο ουδέτερο -αφού δεν γνωρίζουμε σε ποιον θα τύχει-, μερικές φορές δυσκολευόμαστε στην απόφασή μας.

5 προτάσεις για οικονομικά Χριστουγεννιάτικα δώρα

Εμείς σας προτείνουμε, λοιπόν, πέντε έξυπνες ιδέες για οικονομικά και unisex δώρα, που εάν βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει, θα εντυπωσιάσουν και θα κάνουν τον παραλήπτη τους να χαμογελάσει πλατιά.

Κούπα

Ιδιαίτερες, πρωτότυπες και χειροποίητες κούπες στις οποίες ο παραλήπτης του δώρου σας θα απολαμβάνει τον καφέ ή το τσάι του.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Είστε και εντός θέματος και μέσα στο «πνεύμα» των Χριστουγέννων. Επιλέξτε όμορφα και ξεχωριστά στολίδια, που σίγουρα θα κάνουν τον παραλήπτη του δώρου σας να χαμογελάσει από συγκίνηση.

Γιατί φιλιόμαστε κάτω από το γκι; H ιστορία πίσω από το ρομαντικό έθιμο των Χριστουγέννων

Σημειωματάριο - Ατζέντα 2024

Για τους πιο οργανωτικούς, μία ιδιαίτερη ατζέντα ή ένα σημειωματάριο για τη νέα χρονιά είναι πάντα σημαντικά!

Χειμωνιάτικα αξεσουάρ

Μία ομπρέλα ή χειροποίητα πλεκτά κασκόλ, σκουφιά και γάντια, είναι μία όμορφη ιδέα, αφού είναι πάντα της μόδας και εντός θέματος λόγω θερμοκρασίας!

Κορνίζα

Ένα πολύ έξυπνο δώρο, που αμέσως γίνεται πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο, αφού αυτός που θα το λάβει, θα τοποθετήσει τις φωτογραφίες των πιο κοντινών του προσώπων!

Βάλτε, λοιπόν, τη φαντασία σας εμπρός, γίνετε δημιουργικοί και πρωτότυποι και καλές και χαρούμενες γιορτές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top