Πώς να κάνετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο

Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε

Πώς Να Κάνετε Το Τέλειο Χριστουγεννιάτικο Δώρο

Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά όλοι έχουμε στο μυαλό μας τι δώρα να αγοράσουμε για τους αγαπημένους μας.

Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε τι να πάρουμε ειδικά με τόση μεγάλη πληθώρα δώρων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μπροστινό μέρος του μυαλού μας πριν πραγματοποιήσουμε την οποιαδήποτε αγορά τα οποία σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

Ποιος πραγματικά είναι ο παραλήπτης του δώρου μας;

Το να γνωρίζετε τον χαρακτήρα του ατόμου στο οποίο δίνετε ένα δώρο βοηθάει στο να επιλέξετε κάτι που έχει νόημα. Η εύρεση ενός δώρου που θα προσφέρει πραγματική χαρά απαιτεί διορατικότητα για τον χαρακτήρα κάποιου. Σκεφτείτε τι μπορεί να του αρέσει και τις γενικότερες απαιτήσεις του. Υπάρχει κάτι για το οποίο μιλούσε εδώ και καιρό που μπορείτε να του το πάρετε πχ να παίξει ένα γύρο σε κάποιο παιχνίδι στο cazino; Δώστε προσοχή στους φίλους και την οικογένειά σας όταν μιλούν για τις προτιμήσεις και τα χόμπι τους. Τι χρώματα τους αρέσουν; Τι στυλ έχουν; Εάν πχ έχουν πάθος για τη μαγειρική, μπορείτε να τους δώσετε ένα βιβλίο μαγειρικής. Μπορείτε επίσης να τους πάρετε ένα μπλουζάκι ή ένα κόσμημα, αν αυτό είναι το στυλ τους. Μια άλλη ιδέα ειναι αν τους πάρετε κάποιο δώρο που να γράφει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτούς όπως ένα μπλουζάκι ή μια κούπα.

Ορισμός προϋπολογισμού

Η επιλογή δώρων για αγαπημένα πρόσωπα απαιτεί προσεκτικό προϋπολογισμό. Είναι εύκολο να ξοδέψετε πιο πολύ απο ότι θέλατε για να ευχαριστήσετε κάποιον, ειδικά αν αγοράζετε δώρα για παιδιά ή αν είστε σε μια νέα σχέση. Είναι καλή ιδέα να γράψετε μια λίστα με όλα τα άτομα στα οποία θέλετε να κάνετε δώρο .Μόλις έχετε μια λίστα, είναι πιο εύκολο να προγραμματίσετε και να τηρήσετε αυτόν τον προϋπολογισμό. Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν ξεχνιέται και είναι πολύ πιο εύκολο να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε υπερβολικές δαπάνες.

Επιλέξτε ένα δώρο με νόημα

Όταν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη τα γούστα του. Η εξατομίκευση αντικειμένων ειδικά με μονογράμματα (σκεφτείτε χαρτικά για παράδειγμα) βοηθά τον δέκτη να συνδεθεί με το δώρο του. Με μερικά δώρα υπάρχει μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση. Παραδείγματα αυτών των δώρων περιλαμβάνουν χειρόγραφες σημειώσεις και αγαπημένα οικογενειακά κειμήλια, όπως ένα vintage δαχτυλίδι, ένα φόρεμα ή ενα κολιέ αρραβώνων.

Μπορείτε να χαρίσετε ένα t-shirt που αντί να έχει μήνυμα θα μπορούσε να έχει εκτύπωση με το αγαπημένο τους συγκρότημα ή σειρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους αρέσει. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε ένα αστείο σας ή μια φωτογραφία μιας αγαπημένης σας στιγμής. Θα προσθέσει πραγματικά μια προσωπική πινελιά σε ένα απλό δώρο. Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να τους αγοράσετε ένα δώρο που ήθελαν. Αυτό μπορεί να είναι ένα δώρο τεχνολογίας ή ένα βιβλίο του αγαπημένου τους συγγραφέα.

Λάβετε υπόψη την πρακτικότητα

Πολλές φορές ιδιαίτερα σε γάμους αρκετοί μπορεί να φέρουν διακοσμητικά δώρα και να καταλήξει το ζευγάρι με δέκα βάζα. Μην πέσετε στην παγίδα της εύκολης επιλογής. Τα πρακτικά δώρα συνήθως εκτιμώνται περισσότερο. Αυτό οφείλεται στην αξία που παρέχουν σε βάθος χρόνου. Αν κάποιος μόλις μετακόμισε σε δικό του σπίτι θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε ένα πρακτικό δώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητά του.

Αποφασίστε νωρίς

Για να αποφύγετε τη βιασύνη της τελευταίας στιγμής και να διασφαλίσετε ότι τα δώρο που έχετε επιλέξει θα φτάσουν στην ώρα τους, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε το άγχος των καθυστερημένων παραδόσεων και να απολαύσετε την περίοδο των γιορτών με ηρεμία.

Τυλίξτε το όμορφα

Ένα καλά τυλιγμένο δώρο δείχνει ότι βάλατε σκέψη και φροντίδα σε αυτό. Χρησιμοποιήστε εορταστικό χαρτί περιτυλίγματος, κορδέλες και φιόγκους για να κάνετε το δώρο ιδιαίτερα ξεχωριστό. Χρησιμοποιήστε χαρτί περιτυλίγματος που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα ή τα ενδιαφέροντα του παραλήπτη. Επιλέξτε κορδέλες και φιόγκους σε χρώματα που συμπληρώνουν το χαρτί περιτυλίγματος και γράψτε μια ωραία ευχή από την καρδιά σας.

Αποκτήστε δημιουργική σκέψη

Δώστε τους κάτι που δεν θα διέθεταν τα χρήματα για να το δώσουν στον εαυτό τους. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε δώρο εμπειρίας αντί για ένα απλό τυπικό δώρο. Τα εισιτήρια συναυλιών, μια μέρα στο σπα ή ένα μάθημα μαγειρικής είναι όλα παραδείγματα εμπειριών που μπορείτε να προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δείχνουν πόσο εκτιμάτε να περνάτε χρόνο μαζί τους. Μια ετήσια συνδρομή σε ένα περιοδικό που αγαπούν είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Εάν είστε δημιουργικοί και απολαμβάνετε να φτιάχνετε πράγματα, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας δώρο το οποίο θα δείξει πόσο πραγματικά νοιάζεστε αφού δίνετε τον χρόνο σας για να το φτιάξετε. Μην ξεχνάτε όμως πως στο τέλος η σκέψη ειναι που μετράει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top