Γκάζι: Δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο στον 33χρονο

'Ενταλμα σύλληψης για τον «πιστολέρο» που ταυτοποιήθηκε

Δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 33χρονου αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς εναντίον των τριών Κρητικών στο Γκάζι

Γκάζι: Η φωτογραφία του «πιστολέρο» - Τι γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ

Μετά την άσκηση της δίωξης ο 33χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. 

«Σοκαρισμένος» δηλώνει ο 33χρονος - «Δεν ήξερα για το όπλο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού συντάκτη του Star Κωνσταντίνου Γεώργιζα, ο 33χρονος φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως υποστηρίζει, τον εξύβρισε, ενώ δηλώνει ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο ίδιος από την πρωτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

'Ενταλμα σύλληψης για τον «πιστολέρο» που ταυτοποιήθηκε

Παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού που τράβηξε το όπλο και πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς, καθώς οι αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

'Ενταλμα σύλληψης για τον «πιστολέρο» που ταυτοποιήθηκε

'Ενταλμα σύλληψης για τον «πιστολέρο» που ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές

Ο «πιστολέρο» κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top