«Πλάκα κάνεις...» - Ρεκόρ ψυχραιμίας σε ένοπλη ληστεία στο Χαλάνδρι

'Ετρεψε ληστή σε φυγή με την αντίδρασή της

Βραβείο ψυχραιμίας για την αντίδρασή της μπροστά σε ένοπλο ληστή θα μπορούσε να πάρει νεαρή υπάλληλος στο Χαλάνδρι. Αν και βρέθηκε τετ ατ τετ με τον δράστη που την απείλησε με μαχαίρι, στο τέλος κατάφερε να τον οδηγήσει σε... άτακτη φυγή, χωρίς τη λεία που εκείνος είχε βάλει στο μυαλό του να αρπάξει.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο τράπερ και η σπείρα του «χτυπούν» ΑΤΜ

Όλα συνέβησαν σε κατάστημα στο Χαλάνδρι. Η υπάλληλος βρισκόταν στο αποθηκάκι του μαγαζιού, με την ίδια να επιστρέφει μετά από λίγο στην υποδοχή για να εξυπηρετήσει τον επόμενο «πελάτη». Όσα περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μαρτυρούν την έκπληξή της για το γεγονός ότι έπεφτε θύμα ληστείας, αλλά και την ψύχραιμη αντίδρασή της. 

ένοπλη ληστεία στο Χαλάνδρι

Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας με μαχαίρι στο Χαλάνδρι / Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ήμουν στο αποθηκάκι, κι όπως βγήκα έξω, βλέπω έναν νεαρό με full face. Του λέω "σε παρακαλώ, βγάλε το full face για να μπορέσω να σε εξυπηρετήσω" κι εκείνη την ώρα βγάζει το μαχαίρι και μου λέει "ληστεία". Η δική μου αντίδραση ήταν "πλάκα κάνεις"... Δεν περίμενα ότι γινόταν ληστεία εκείνη τη στιγμή. Μου απάντησε "ληστεία, δεν κάνω καθόλου πλάκα"» είπε η Κική Μπαντιδα.


Ανήλικη Λήστεψε Ηλικιωμένη Και Την Έστειλε Στο Νοσοκομείο - Video

Εκείνη τη στιγμή για καλή της τύχη, χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο του καταστήματος, με την κοπέλα να το σηκώνει και να ενημερώνει τη συνάδελφό της που ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής για την ένοπλη ληστεία.

«Άρχισα να φωνάζω και να λέω στη συνάδελφο "πάρε την Αστυνομία, κάλεσε το 100, είναι ένας τύπος που με απειλεί με μαχαίρι μέσα στο μαγαζί"».

Μετά την αποφασιστική αντίδρασή της είδε τον επίδοξο ληστή να... αποχωρεί άπραγος. «Μάλλον φοβήθηκε κι έφυγε, ήμουν τυχερή, θα μπορούσε να είχε γίνει οτιδήποτε άλλο χειρότερο» κατέληξε η υπάλληλος του καταστήματος που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top