Ακρόπολη: Χτύπησε, βίασε και λήστεψε την Κινέζα σύντροφό του

Νέες πληροφορίες για τον 40χρονο που αναζητείται

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 35χρονης Κινέζας, η οποία πήδηξε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην Ακρόπολη για να σωθεί από τον κακοποιητή σύντροφό της. 

Ακρόπολη: Την κακοποίησε και αυτή πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο 40χρονος άνδρας, επίσης κινεζικής καταγωγής, είχε δέσει χειροπόδαρα τη σύντροφό του και την πέταξε από το μπαλκόνι. Ωστόσο, η αλήθεια ήταν ακόμα πιο ανατριχιαστική. 

H 5χρονη Κινέζα έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην Ακρόπολη και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου - Eurokinissi

H 5χρονη Κινέζα έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην Ακρόπολη και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου - Eurokinissi

Η 35χρονη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η ίδια πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τα βασανιστήρια του συντρόφου της. 

Ακρόπολη: Κινέζος έδεσε τη σύντροφό του και την πέταξε από το μπαλκόνι

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το Σάββατο, γύρω στις 11:30 το πρωί ο δράστης άρχισε να βρίζει τη σύντροφό του και να την απειλεί. Η 35χρονη προσπάθησε να τον ηρεμήσει, εκείνος όμως την γρονθοκόπησε και υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και της έδεσε τα χέρια και τα πόδια. 

Στη συνέχεια της ζήτησε χρήματα κι έτσι η γυναίκα από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 έκανε χρηματικές μεταφορές μέσω του κινητού της, μεταφέρονταν συνολικά στον λογαριασμό του συντρόφου της 100.000 γουάν, περίπου 13.000 ευρώ. 

Μετά από λίγο κατάφερε να λυθεί και απέδρασε από το διαμέρισμα κολαστήριο, πηδώντας από τον τρίτο όροφο. Προσγειώθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και ψέλλισε στον γείτονά της «βοήθεια». Εκείνος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο ΚΑΤ με τραύματα στα πόδια και στο κεφάλι. 

Ο 40χρονος σύντροφός της κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top