Ακρόπολη: Την κακοποίησε και αυτή πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Προσγειώθηκε σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου - Φώναζε «help me»

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Ακρόπολης. Μία 35χρονη πήδηξε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε για να γλιτώσει από την κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφό της. 

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή πίστευαν ότι ο άνδρας ήταν αυτός που έριξε τη γυναίκα από το μπαλκόνι ωστόσο αυτό το σενάριο έχει καταρριφθεί. 

Ακρόπολη: Κινέζος έδεσε τη σύντροφό του και την πέταξε από το μπαλκόνι

Η γυναίκα προσγειώθηκε σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου με τη νεαρή ένοικο να ακούει έναν δυνατό θόρυβο. Βγήκε στο μπαλκόνι και είδε την 35χρονη να της φωνάζει στα αγγλικά να τη βοηθήσει. Έτσι αποκαλύφθηκε και η φρίκη που ζούσε η γυναίκα από την Κίνα. Ήταν θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της -επίσης Κινέζο- στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου όπου έμεναν.

Το σπίτι όπου διαδραματίστηκαν οι στιγμές τρόμου στην Ακρόπολη / Eurokinissi

Αρχικά την απείλησε, τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και στη συνέχεια τη βίασε, αφού πρώτα την έδεσε. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και για να γλιτώσει από τον άντρα της, πήδηξε από τον 3ο όροφο. Από την πτώση τραυματίστηκε στα πόδια και στο κεφάλι και ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όσο για τον άντρα της, η Αστυνομία τον αναζητά ενώ έχει δοθεί σήμα και στο αεροδρόμιο γιατί μπορεί να φύγει από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί ξανά επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top