Συγκινεί ΑμΕΑ θύμα του youtuber: «Το μόνο που ήθελα είναι να έχω φίλους»

Η μαρτυρία 35χρονης στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»

Όσα είπε η 35χρονη ΑμΕΑ θύμα του youtuber στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Τη σιωπή της «έσπασε» μια 35χρονη ΑμΕΑ που έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον γνωστό youtuber, ο οποίος έκανε βασανιστήρια σε live μετάδοση και σήμερα είναι προφυλακισμένος.

Κερατσίνι: «Πέσε στα γόνατα και κάνε ότι προσκυνάς»

Η μητέρα της κοπέλας που έχει 67% αναπηρία, νοητική υστέρηση και επιληψία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ζήνα το βράδυ και περιέγραψε πώς το παιδί της προσεγγίστηκε από την ομάδα του youtuber πριν τρία χρόνια. 

Όπως είπε, μέλος της ομάδας του youtuber την «ψάρεψε» τυχαία στον δρόμο, την προσέγγισε και παριστάνοντας τον φίλο κατάφερε να την πείσει να τον εμπιστευτεί, ενώ σύναψε μαζί της και ερωτική σχέση. Λίγο καιρό μετά, την πήγε στον «αρχηγό», όπως και άλλα παιδιά με νοητική υστέρηση, όπου άρχισε να συμμετέχει σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

«Το μόνο που ήθελα είναι να έχω φίλους», λέει η 35χρονη

Η 35χρονη μίλησε στην εκπομπή και μίλησε για το πώς αισθάνεται σήμερα, μετά την προφυλάκιση του youtuber. Όπως είπε, έγινε μέλος της ομάδας του youtuber, γιατί ήθελε να κάνει φίλους.

«Μου υποσχέθηκαν ότι θα μου δώσουν τουλάχιστον 50 ευρώ, εάν έκανα ένα δοκιμαστικό βίντεο στο youtube, αλλά με κορόιδεψαν. Δεν ήταν αληθινοί φίλοι μου, ήταν καθάρματα. Με εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο», ανέφερε αρχικά το κορίτσι.

Το μόνο που ήθελα να έχω φίλους. Δεν ήξερα ότι θα με εκμεταλλεύονταν. Δεν ήξερα ότι θα έπαιρναν την καλοσύνη μου και θα την έκαναν ό,τι ήθελαν εκείνοι.

ΑμΕΑ θύμα youtuber στη Ζήνα το βράδυ

Στη συνέχεια, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο πώς άρχισαν να την εκμεταλλεύονται σεξουαλικά, προβαίνοντας σε πράξεις παρά τη θέλησή της.

«Τα βίντεο αυτά είναι απαγορευμένα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και αυτοί έβγαζαν λεφτά. Δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν και άλλες κοπέλες, αλλά και αγόρια. Πήγαινα γιατί ήθελα να έχω φίλους, δεν είχα ποτέ. Τώρα δεν έχω κανέναν, μόνο τη μαμά μου», κατέληξε η 35χρονη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top