Κιβωτός του Κόσμου: Ηχητικά ντοκουμέντα με συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου

«Δέχθηκα πιέσεις να πάρω πίσω την καταγγελία», λέει ο 15χρονος

Ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου / Βίντεο Live News 

Πιέσεις για να πάρει πίσω τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο φέρεται να δέχθηκε ο 15χρονος που τον έχει κατηγορήσει για κακοποιητικές συμπεριφορές. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα, οι πιέσεις προήλθαν από παιδιά που υποστηρίζουν τον πατέρα Αντώνιο.

Κιβωτός: Ετοιμάζει μηνύσεις ο πατέρας Αντώνιος - Τι λέει στο Star

Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έφερε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας από τους ανήλικους που κατηγορούν τον πατέρα Αντώνιο να αναιρεί τις καταγγελίες του, υποστηρίζοντας ότι είπε ψέματα. Η μητέρα του 15χρονου παιδιού διέψευσε το δημοσίευμα, ξεκαθάριζοντας ότι ουδέποτε υποχώρησαν και αναίρεσαν τις καταγγελίες τους. 

Κιβωτός: H στιγμή που ο 15χρονος ζητά συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο

Τώρα, ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου υποστηρίζει ότι το παιδί δέχθηκε πιέσεις από παιδιά στο περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου να πάρει πίσω τις καταγγελίες. 

Πατέρας Αντώνιος: Έτοιμοι να συγχωρήσουμε και όχι να παρατηρήσουμε

«Υπήρξε η επίσκεψη το Σάββατο το μεσημέρι στη δομή του Βόλου και μετά από αυτό ο 15χρονος εκμυστηρεύτηκε σε εμένα και στη μητέρα του πως τα λεγόμενα του βιντεοσκοπήθηκαν μετά από απειλή που δέχτηκε από παιδιά από την πλευρά του πατέρα Αντώνιου. Η ηχογράφηση έγινε το Σάββατο παρουσία της μητέρας του», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή Live News στο Mega και έδωσε στη δημοσιότητα τον διάλογο που είχε με το παιδί.

Δικηγόρος: Αυτά που έχεις δηλώσει στην αστυνομία και στον ψυχολόγο ισχύουν, έτσι δεν είναι;

15χρονος: Ναι.

Δικηγόρος: Το βίντεο αυτό λοιπόν, τι είναι; Πότε ήταν;

15χρονος: Πριν λίγες εβδομάδες.

Δικηγόρος: Γιατί το έβγαλες; Δέχτηκες πιέσεις;

15χρονος: Ναι.

Δικηγόρος: Από παιδία του πατέρας Αντωνίου εκεί;

15χρονος: Από παιδιά.

Δικηγόρος: Αυτό πρέπει να το πούμε στην Εισαγγελία για εσένα;

15χρονος: Το ξέρουν ήδη νομίζω.

Δικηγόρος: Ποιος η Εισαγγελία;

15χρονος: Θα το μάθουν.

Δικηγόρος: Πώς περνάς εκεί μέσα;

15χρονος: Δεν είμαι μέσα, είμαι όλη την ημέρα έξω. Πάω φροντιστήριο, ποδόσφαιρο και μετά είμαι έξω πλατεία.

Δικηγόρος: Μέσα στη δομή ποια είναι η κατάσταση το βράδυ;

15χρονος: Δεν ξέρω. Απλώς εκεί πέρα πάω, τρώω και μετά κοιμάμαι.

Δικηγόρος: Δεν έχεις επαφές εκεί με τα παιδιά;

15χρονος: Όχι.

Δικηγόρος: Αυτά που λέει ο πατέρας Αντώνιος είναι ψέματά. Ότι άλλαξες την κατάθεση;

15χρονος: Ναι.

Δικηγόρος: Ισχύει δηλαδή η κατάθεση που είχες δώσεις, ότι ασέλγησε πάνω σου;

15χρονος: Ναι.

Δικηγόρος: Ότι συναντήθηκε λέει, με τη μαμά σου στη Ν. Σμύρνη. Πράγμα το οποίο, τι έχεις να πεις; Ισχύει;

15χρονος: Όχι.

Δικηγόρος: Η δική σου επιθυμία ποια είναι; Τι θέλεις;

15χρονος: Να πάω πίσω στη μαμά μου.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας, η Εισαγγελία έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για τα όσα κατήγγειλε ο ανήλικος.

Κιβωτός του Κόσμου

Πιέσεις για να πάρει πίσω τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου φέρεται να δέχθηκε ο 15χρονος / Φωτογραφία αρχείου

Κιβωτός του Κόσμου: Ηχητικό ντοκουμέντο με τα παιδιά που πήραν πίσω τις καταγγελίες

Την ίδια ώρα, η εκπομπή δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο είναι καλείται να ελέγξει η δικαιοσύνη. Σε αυτό φέρεται να ακούγεται ένας ενήλικος σήμερα πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, ο οποίος ζητά συνάντηση με τα δύο παιδιά που φέρονται να πήραν πίσω τις καταγγελίες σε βάρος του πατρός Αντώνιου.

Όπως ακούγεται, ζητάει από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν, προκειμένου να του κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο.

«Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;».

«Τελικά σκέφτομαι να έρθω και αύριο σχολείο. Εε… για κάτι ακόμα για τον Β… να του μιλήσω λίγο του Β… να μου πει κάτι γιατί δεν μου το διευκρίνισε ακριβώς. Εε.. ναι οπότε, θα ξαναέρθω αύριο, δεν έχω φύγει ακόμα. Απλά, να μην το μάθει κάνεις άλλος, ξέρεις… Πες, ότι έχω φύγει ξέρω εγώ, ότι κατεβαίνω Αθήνα και στο ξαφνικό θα το κάνω αυτό με τον Β… αύριο εντάξει;».

«Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το άτομο που μιλά φέρεται να ανήκε στον πυρήνα συνεργατών του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας και έστειλε τα ηχητικά μηνύματα λίγες μέρες πριν τα δύο παιδιά ανασκευάσουν και δώσουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top