Σάλος με ιμάμη στην Κρήτη: Τα κηρύγματα υπέρ της Χαμάς

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σε πράξεις βίας προέτρεπε τους μουσουλμάνους σε όλον τον κόσμο ένας Αιγύπτιος που ζει και εργάζεται στα Χανιά εδώ και 10 χρόνια. Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας τον εντόπισαν και τον έστειλαν στη δικαιοσύνη. Στις αναρτήσεις του εξυμνούσε τη Χαμάς και τον Ερντογάν.

Πρόκειται για έναν 39χρονο Αιγύπτιο που ήρθε στη χώρα μας πριν από 10 χρόνια. Ασχολείται με αγροτικές και οικοδομικές εργασίες και κάνει χρόνια κατήχηση μίσους σε παράνομα τζαμιά και γήπεδα της πόλης.

Αιγύπτιος ιμάμης στην Κρήτη

Ο Αιγύπτιος ιμάμης που συνελήφθη

«Η αντίσταση θα σπάσει τα αγκάθια τους, Θεού θέλοντος. Εμπιστοσύνη σε αυτή τη νίκη με υπομονή και ο Θεός δε θα ανοίξει δρόμο για τους άπιστους έναντι των πιστών». Αυτά είναι κάποια από τα λόγια του, που χτύπησαν «κόκκινο» στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που ξεκίνησε τις αναζητήσεις για τον φανατικό ισλαμιστή που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει κήρυγμα μίσους κατά του Ισραήλ.

Ιμάμης Κρήτη

«Δεν κάλεσα σε πράξεις βίας, αλλά για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα», φέρεται να υποστηρίζει ο Αιγύπτιος, ο οποίος υποστήριξε ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και ότι δεν αναφέρθηκε σε τζιχάντ με όπλα.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής και στελέχη της ΕΥΠ, από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος «σαρώνουν» το διαδίκτυο, αναζητώντας άτομα με ακραία συμπεριφορά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top