«Ήταν η καλύτερη μητέρα» - Θλίψη για τη 43χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι

Η άτυχη Ιωάννα τίναζε ένα χαλί πριν βρεθεί στο κενό

Τραγικός θάνατος για 43χρονη στην Καλαμάτα / Βίντεο από OPEN

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τόσο η Καλαμάτα όσο και η Λαμία μετά τον τραγικό θάνατο της 43χρονης Ιωάννας, η οποία χθες Τετάρτη έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τίναζε τα χαλιά πριν να βρεθεί στο κενό.

Καλαμάτα: Μητέρα έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο

Η 43χρονη καταγόταν από την τοπική κοινότητα Νέου Κρίκελλου στη Λαμία, αλλά ζούσε στην Καλαμάτα τα τελευταία 20 χρόνια και ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τόσο η Καλαμάτα όσο και η Λαμία μετά τον τραγικό θάνατο της 43χρονης Ιωάννας, η οποία χθες Τετάρτη έπεσε στο από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι τίναζε τα χαλιά πριν να βρεθεί στο κενό.

H 43χρονη Ιωάννα από το Νέο Κρίκελλο Λαμίας ζούσε στην Καλαμάτα τα τελευταία 20 χρόνια έχοντας φτιάξει τη δική της οικογένεια

«Ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου»

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», είπε συντετριμμένος στο lamiareport.gr ο αδελφός της.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» πρόσθεσε.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: «Η 43χρονη τίναζε ένα χαλί πριν πέσει στο κενό»

Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών. 

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία της πνοή η 43χρονη μητέρα.

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης Ιωάννας θα πουν το τελευταίο «αντίο» στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο χωριό που αγαπούσε, στο Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top