Άγιος Παντελήμονας: Μουσουλμάνος εισέβαλε στην εκκλησία με μαχαίρι! 

Φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» - Συνελήφθη από την Αστυνομία  

Πριν από λίγη ώρα είχαμε επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Iερό Nαό του Αγίου Παντελεήμονα, με μουσουλμάνο εισβολέα.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Star Παναγιώτης Μπούσιος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο μουσουλμάνος μπήκε στην εκκλησία κουβαλώντας μαχαίρι και φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ». 

Εισβολή αλλοδαπού στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα - Κουβαλούσε μαχαίριο στο σακίδιο

Εισβολή αλλοδαπού στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα - Κουβαλούσε μαχαίριο στο σακίδιο 

Συνελήφθη από  αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για ύποπτο άνδρα  που είχε εισέλθει εντός, με σακίδιο και συμπεριφερόταν ύποπτα. Αφού τον πλησίασαν ζήτησαν να τον ελέγξουν και εκείνος αντιστάθηκε. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και στον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε το μαχαίρι στα σακίδιό του με αποτέλεσμα να συλληφθεί.  

Το περιστατικό εντείνει την ανησυχία στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες της Δύσης, για ενδεχόμενη επίθεση φανατικών μουσουλμάνων. Λόγος για τον οποίο λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας ήδη και στην Ελλάδα.       

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στις Βρυξέλλες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι αραβικής καταγωγής (Σύρος ή Παλαιστίνιος), ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ψυχιατρικά φύσεως τα αίτια του περιστατικού. Λόγω άλλων επεισοδίων που είχε προκαλέσει στο παρελθόν,  είχε ζητηθεί η διοικητική απέλασή του από την Ελλάδα,  η οποία όμως δεν είχε πραγματοποιηθεί.    

      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top