Θρίλερ Πάτρας: Η επιστολή και το πρόσωπο που φωτογραφίζεται για το έγκλημα

Τι λέει ο 35χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε μητέρα και θεία

Ένα έγκλημα που θα ζήλευε και η Αγκάθα Κρίστι τελέστηκε το καλοκαίρι στην Πάτρα. Μια 53χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της από χτυπήματα από βαρύ αντικείμενο, πιθανόν ρόπαλο, το οποίο δεν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Πριν από επτά χρόνια, στην ίδια πολυκατοικία είχε δολοφονηθεί με πανομοιότυπο τρόπο και η αδελφή της. 

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για τη δολοφονία της θείας του

Τότε για τη δολοφονία της είχε κατηγορηθεί ο γιος της, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος και για τη δολοφονία της θείας του. Ο ίδιος δηλώνει αθώος και κατονομάζει ένα τρίτο πρόσωπο ως τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα. 

Μάλιστα για να υπερασπιστεί τους ισχυρισμούς του, έδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστολή, που φέρεται να του έγραψε η θεία του λίγο πριν πεθάνει και την βρήκε μέσα σε μια γλάστρα στην αυλή του. 

Πάτρα: Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Στην επιστολή αυτή, η 53χρονη γυναίκα αναφερόταν στην τρίτη της αδελφή, για την οποία του είχε πει ότι θέλει το κακό τους και την ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα. 

Ο 35χρονος, επιμένει πως εκείνη βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της θείας του, η οποία φέρεται να είχε στο όνομά της ένα χρηματικό ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ. 

Πάτρα: Η αδελφή της 55χρονης είχε δολοφονηθεί την ίδια μέρα πριν 7 χρόνια

Η σύντροφός του, μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε πως ο άνδρας φοβόταν την τρίτη θεία του και γι’ αυτό δεν έμενε στο σπίτι του, αλλά σε ένα τροχόσπιτο. Όσο για ποιο λόγο καταγράφηκε από κάμερες τη μέρα της δολοφονίας, κοντά στο σπίτι και μεταμφιεσμένος με περούκα, γάντια και χειμωνιάτικα ρούχα μέσα στο καλοκαίρι, η σύντροφός του το απέδωσε και πάλι στον φόβο που αισθανόταν. 

«Τη μέρα της δολοφονίας και την προηγούμενη βρισκόταν στο σπίτι κι έκανε εργασίες γιατί θα το νοικιάζαμε. Φορούσε γάντια γιατί ήταν αλλεργικός και προφανώς έκοψε μια συκιά που υπάρχει στην αυλή. Δεν είχε διαφορές με τη θεία του, αντίθετα της έδινε χρήματα πολλές φορές. Μάλιστα εκείνη και η γιαγιά του τον είχαν υπερασπιστεί στη δίκη για τον θάνατο της μητέρας του, σε αντίθεση με την άλλη θεία που τις πίεζε να μιλήσουν αρνητικά για εκείνον στο δικαστήριο», είπε η σύντροφος του 35χρονου.

Πάτρα: Τη βρήκαν νεκρή μέσα στο σπίτι της – Είχε χτυπήματα στο κεφάλι

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η ανάλυση του DNA που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, ενώ οι αρχές, όπως είπε ο δικηγόρος του, έχουν πάρει δείγμα και από τρίτα πρόσωπα, εκτός από τον 35χρονο.    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top