Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Εκτός ελέγχου επιβάτιδα

Έβριζε και χτυπούσε το πλήρωμα

Πριν λίγους μήνες, αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από Θεσσαλονίκη προς Βαρκελώνη έκανε αναγκαστική προσγείωση / Βίντεο αρχείου Open

Σκηνές πανικού διαδραματίστηκαν σε αεροσκάφος, το οποίο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όταν μεθυσμένη επιβάτιδα σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε πτήση από τη Γλασκώβη της Σκωτίας στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 61χρονη επιβάτιδα από τη Μ. Βρετανία, η οποία φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά και σωματικά σε μέλη του πληρώματος.

Μάλιστα, αυτό που ανησύχησε ιδιαίτερα το προσωπικό, ήταν το γεγονός ότι η 61χρονη χτυπούσε και το πρόσωπό της στο κάθισμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο χειριστής του αεροσκάφους ζήτησε, για λόγους ασφάλειας της πτήσης, να κάνει αναγκαστική προσγείωση στον αερολιμένα «Μακεδονία».

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου. Σήμερα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που της απήγγειλε κατηγορίες για παρακώλυση των συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση των εντολών κυβερνήτη. 
Παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top