Ξεσπά η μητέρα της 20χρονης δοκίμου - «Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις»

Η Μαρία - Άννα πέθανε μετά το πρώτο της ταξίδι

Όσα είπε η μητέρα της 20χρονης δοκίμου στην εκπομπή Live News

«Ράγισε» καρδιές η μητέρα της 20χρονης ναυτική δοκίμη που «έσβησε» μετά το πρώτο της ταξίδι. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τη μητέρα της να κάνει έκκληση να δοθούν σύντομα απαντήσεις.

Θρήνος για 20χρονη δόκιμο πλοίαρχο που πέθανε μετά από ταξίδι

«Καμία μάνα να μην περάσω αυτό που περνάω. Περιμένουμε κάποιες ιστολογικές. Κάνω έκκληση να γίνουν όσο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με το γιατί πέθανε το παιδί μας», δήλωσε μιλώντας στο Mega.

«Ήταν ένα 20χρονο αγγελούδι. Θέλουμε την αιτία και εάν βρεθεί μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά, ώστε καμία μανούλα να μη βιώσει αυτό που βιώνω εγώ. Πήγαινε καλύτερα και όλοι περιμέναμε να γυρίσει πίσω στο νησί μας, κάτι έγινε όμως που άλλαξε όλη την πορεία με την ασθένειά της», είπε η μητέρα συντετριμμένη.

Νεκρή δόκιμη του ναυτικού σε εκπαιδευτικό ταξίδι

Η 20χρονη Μαρία Άννα αρρώστησε στο πρώτο της ταξίδι και πέθανε λίγες μέρες αργότερα

Το χρονικό του πρώτου και τελευταίου ταξιδιού της Μαρίας - Άννας

Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της εταιρίας και αμέσως εισήχθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η νεαρή δόκιμος πιθανόν να πέθανε από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα που προκλήθηκε από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top