13χρονη έγκυος: Πέρασαν τη σπονδυλική στήλη του μωρού για φερμουάρ

Πώς δεν κατάλαβε κανείς την εγκυμοσύνη του παιδιού – Σε σοκ η 13χρονη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 13χρονη, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε τουαλέτα νοσοκομείου, ενώ κανείς δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της. 

13χρονη γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου – Δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά. Ο γιατρός που την εξέτασε λίγα λεπτά πριν τον τοκετό δεν κατάλαβε τίποτα. Αντίθετα, σύμφωνα με το Live News, πέρασε τη σπονδυλική στήλη του μωρού για φερμουάρ και χορήγησε στο κοριτσάκι καθαρτικά για τυμπανισμό. 

Η 13χρονη φέρεται να εμπιστεύτηκε στην παιδοψυχολόγο που είναι στο πλευρό της ότι πατέρας είναι ένας συμμαθητής της. 

Άτομο από το περιβάλλον του παιδιού μίλησε στο Mega και παραδέχθηκε ότι δεν είχαν καταλάβει τίποτα. 

«Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», είπε και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας. Είναι μια αξιοπρεπέστατη, αγαπημένη οικογένεια που κάνει τα πάντα για να είναι καλά τα παιδιά της. Το κοριτσάκι μας θα γυρίσει σήμερα στο σπίτι, ψάχνουμε τρόπους να δούμε πώς θα επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στο σχολείο της».

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top