Η Μις Υφήλιος 2017 μιλά για τη δολοφονία της μητέρας της από τον θείο της

«Η μαμά από μικρή με είχε μάθει να είμαι δυνατή»

Η είδηση της δολοφονίας μιας 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν στην Κρήτη από τον πρώην κουνιάδο της, είχε σοκάρει το πανελλήνιο το 2018. Ο άνδρας τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές, «κόβοντας» το νήμα της ζωής της. 

Σήμερα, η κόρη της, Κωνσταντίνα Παγάνη, Μις Υφήλιος για το 2017, ανοίγει την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μιλά για τη μητέρα της αλλά και για τη ζωή της τώρα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία. Το περασμένο καλοκαίρι η όμορφη Κωνσταντίνα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και η ζωή της έχει αλλάξει. 

Πρωτιά για την Ελλάδα! Η Μις Υφήλιος 2017 είναι από την Κρήτη και λέγεται Κωνσταντίνα Παγάνη

«Πέρασα μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Πέντε χρόνια αργότερα είμαι πολύ διαφορετικά. Ο πόνος έχει απαλύνει, έχω κάνει δική μου οικογένεια με έναν άνθρωπο που με στήριξε και τότε και τώρα» είπε η κοπέλα. 

«Η μαμά από μικρή με είχε μάθει να είμαι τόσο δυνατή όσο τώρα. Όταν έβαζα το νυφικό έλεγα ''γιατί να μην είναι εδώ η μαμά μου'' αλλά είναι ένα γεγονός που το έχω αποδεχτεί πολύ μέσα μου» συμπλήρωσε. 

Αναφερόμενη στον γάμο της με τον σύζυγό της Νίκο, αποκάλυψε ότι ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή και το ζευγάρι αποφάσισε να μην κάνει πάρτι γάμου και τα χρήματα να δοθούν σε ένα ίδρυμα. «Δε θέλαμε πολλά στον γάμο μας» ανέφερε. 

Η Κωνσταντίνα Παγάνη συμμετείχε το 2017 στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017 στην Ατλάντα. Νωρίτερα, είχε πάρει και τον τίτλο «Miss Beauty Fore Crete 2017» ενώ πριν ασχοληθεί με το modeling, έκανε χρόνια kick boxing.

Δείτε ολόκληρη την ελπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top