Άγιος Στέφανος: 19χρονη καταγγέλλει βιασμό από οδηγό ταξί

«Με ακινητοποίησε και με βίασε ενώ επέστρεφα σπίτι»

Άγιος Στέφανος: 19χρονη Καταγγέλλει Βιασμό Από Οδηγό Ταξί

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα 19χρονο κορίτσι στον Άγιο Στέφανο. Επέστρεφε από βραδινή έξοδο, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τον οδηγό ταξί που τη μετέφερε σπίτι της.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα όσα κατήγγειλε η κοπέλας, η 19χρονη μαζί με μια 22χρονη φίλη της επιβιβάστηκαν στο ταξί το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου από την πλατεία της Δροσιάς με προορισμό τον Άγιο Στέφανο.

Η 22χρονη αποβιβάστηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος του Αγίου Στεφάνου και η φίλη της συνέχισε την πορεία της. Ωστόσο, αντί να την πάει στον τελικό προορισμό της, ο οδηγός - σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 19χρονη - σταμάτησε σε άγνωστο δρόμο κοντά στη βίασε και εκεί την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό. Η αστυνομία με βάση τα στοιχεία που έδωσε η καταγγέλλουσα και με βάσει υλικό από κάμερες, κατάφερε να εντοπίσει τον φερόμενο δράστη και να τον συλλάβει. Η 19χρονη τον αναγνώρισε.

Το θύμα εξετάστηκε από ψυχολόγο που επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε. Κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ιατροδικαστή, δε βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, όμως τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε εργαστήριο της αστυνομίας για περαιτέρω εξέταση.

Τέλος, το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top