Αδιανόητη βία: Κοπέλα βασανίζει 13χρονο και το χαίρεται

Βίντεο ντοκουμέντο από το μαρτύριο μαθητή σε κοινή θέα

Ξυλοδαρμός 13χρονου παιδιού σε κοινή θέα - Σάλος στο Ηράκλειο / Βίντεο από MEGA

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο που είδε το «φως» της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ένα 15χρονο κορίτσι στην Κρήτη να βασανίζει ένα 13χρονο παιδί σε κοινή θέα, με τις εικόνες να είναι εξοργιστικές.

Ρέθυμνο: Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο

Όλα έγιναν στις 15 Σεπτεμβρίου στην καρδιά του Ηρακλείου με το θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί και να κρύψει το πρόσωπό του με ένα καπέλο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News στο MEGA, η 15χρονη όχι μόνο δε σταματά να τον βασανίζει, αλλά σφίγγει το παιδί από τον λαιμό. Ο κατά δύο χρόνια μικρότερός της, δείχνει να τα έχει χαμένα και να μη θέλει να ανταποδώσει. Το προσωπικό του μαρτύριο συνεχίζεται και καταγράφεται από κινητό.

Αδιανόητη βία: Τον βασανίζει και το χαίρεται

Εικόνες από βίντεο ντοκουμέντο από το μαρτύριο μαθητή σε κοινή θέα / MEGA

Εξίσου σοκαριστικές είναι και οι αντιδράσεις των υπολοίπων στο σημείο, καθώς κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να απομακρύνει την 15χρονη.

Πίσω από το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει τις σκηνές, ακούγονται μάλιστα άλλες φωνές από άτομα που δείχνουν να το διασκεδάζουν. Ο ένας ζητάει από την 15χρονη να συνεχίσει...

Η λήψη ολοκληρώνεται με την 15χρονη να χτυπάει στο κεφάλι τον 13χρονο.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου στο Καματερό

Οι γονείς του 13χρονου υπέβαλαν μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι του σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μίλησε για τα όσα πέρασε όταν το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί σε φίλους και γνωστούς του.

Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα ανάλογων επεισοδίων μέσα και έξω από σχολεία της Κρήτης.

Βίντεο Ντοκουμέντο Από Ξυλοδαρμό Ανηλίκου Στα Νότια Προάστια - Video

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης, με τις εικόνες να προκαλούν αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top