Εξαφάνιση στις Σέρρες: «Μόνο μία τελευταία αγκαλιά» - Η έκκληση της μάνας

Η 18χρονη Πετρούλα αγνοείται εδώ και τέσσερις μέρες

Εξαφάνιση Σέρρες:  H Έκκληση Της Μητέρας Της 18χρονης
Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας στις Σέρρες

Κορυφώνεται η αγωνία για τους οικείους της 18χρονης Πετρούλας που αγνοείται εδώ και 4 μέρες. Το κορίτσι είπε στην οικογένειά της ότι θα έβγαινε στην αυλή του σπιτιού τους στα Χρυσοχώραφα Σερρών για να μιλήσει στο τηλέφωνο κι έκτοτε αγνοείται. 

Σέρρες: H Πετρούλα βγήκε να μιλήσει στο κινητό και... εξαφανίστηκε

Σύμφωνα με μαρτυρίες των συγχωριανών, η κοπέλα επιβιβάστηκε σε ταξί από την πλατεία του χωριού, μαζί με έναν άντρα, με κατεύθυνση τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της έκανε έκκληση στην κόρη της να επικοινωνήσει με την οικογένειά της, μιλώντας στο τοπικοό κανάλι «Επιλογές».

Η μητέρα δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της, η οποία ήρθε να μείνει στην Ελλάδα από τη Γερμανία, προκειμένου να σπουδάσει. «Ο οδηγός του ταξί μας είπε ότι η κόρη μας μπήκε στο ταξί οικειοθελώς μαζί με έναν άλλο κύριο. Εμείς δε γνωρίζαμε τίποτα, αν είχε τέτοιες επαφές», είπε η μητέρα της 18χρονης.

«Γνωρίζει πόσο πολύ την αγαπάμε. Δεν υπάρχει περιγραφή για το πόσο αγαπάμε και τα δύο μας τα παιδιά. Η κόρη μας είναι ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων και θα ήθελα, αν έχει επιλέξει η ίδια να κάνει κάτι άλλο από αυτά που σχεδίαζε, έστω να τη δω μια φορά ακόμα ή έστω να μου τηλεφωνήσει.

Ως οικογένεια θα σεβαστούμε την επιλογή της, αλλά να εξαφανιστεί έτσι και να μας αφήσει στην άγνοια, είναι κάτι που μας πόνεσε πολύ. Μόνο… μια τελευταία αγκαλιά ας μας κάνει, μόνο να τη δούμε».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top