Εύβοια: Κάμερες κατέγραψαν 52χρονο να βάζει φωτιά

Μπαράζ προσαγωγών και συλλήψεων για εμπρησμούς

Μπαράζ συλλήψεων υπόπτων για εμπρησμό σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, με τον αριθμό να φτάνει τις 163 συνολικά, από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Βαγγέλης Γκούμας, μόνο την Παρασκευή έγιναν πέντε προσαγωγές για εμπρησμούς στην Εύβοια και οι τρεις από αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ένας 20χρονος συνελήφθη στην Κάρυστο, ο οποίος μάλιστα ομολόγησε πέντε εμπρησμούς.

Συνελήφθη εποχικός πυροσβέστης- Ομολόγησε ότι έβαλε πέντε φωτιές

Στα Ψαχνά συνελήφθη ένας 18χρονος με ειδικές ανάγκες, ο οποίος έβαλε φωτιά σε ξερόχορτα. Τον κατήγγειλε στην Αστυνομία η μητέρα του και συνελήφθη και η ίδια για παραμέληση.

Στην περιοχή της Δοκού στην Εύβοια, καταγράφηκε από κάμερες και συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος στην αρχή αρνήθηκε τα πάντα, όταν όμως ενημερώθηκε πως έχει καταγραφεί από κάμερες, παραδέχθηκε τις πράξεις του. Θα οδηγηθεί τη Δευτερα στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια ημέρα θα συνεχίσουν τις απολογίες τους και οι υπόλοιποι εννέα μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη που κατηγορούνται για εμπρησμό.

Την Τρίτη θα απολογηθεί και ο 45χρονος πρώην δικηγόρος που έχει συλληφθεί με την κατηγορία του εμπρησμού στην περιοχή του Αυλώνα.

Συνολικά από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου έχουν γίνει 163 προσαγωγές για πρόκληση πυρκαγίας με 79 από αυτές τις περιπτώσεις να αφορούν εμπρησμό από δόλο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top