Φωτιά Φυλή: H στιγμή που αστυνομικοί απομακρύνουν γιαγιά από το σπίτι της

«Κυρία Τούλα, σε ευχαριστούμε, δε θέλουμε καφέ!»

Μέσα στον πανικό, την ένταση και τις φλόγες που πλησίαζαν απειλητικά, συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν χθες στη Φυλή, όταν αστυνομικοί απεγκλώβισαν ηλικιωμένη από το σπίτι της, η οποία δεν μπορούσε να απομακρυνθεί με ευκολία.

Φωτιά Φυλή: Πάνω από τα Άνω Λιόσια οι φλόγες- Κατευθύνονται στην Πάρνηθα

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται σε βίντεο, άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ώρα που το μέτωπο της φωτιάς κατέκαιε την ευρύτερη περιοχή. Όπως ακούγεται από τον ασύρματο της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της μη μπορώντας να απομακρυνθεί, παρά τις σχετικές οδηγίες και τα μηνύματα του 112. 

Φωτιά Φυλή: Η Στιγμή Που Απομακρύνεται Εικόνα από Τη Μονή - Video

Οι άνδρες της Αστυνομίας τη βοήθησαν να βγει από το σπίτι της, με την ίδια να προτίθεται να τους φτιάξει έναν καφέ για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθεια. «Κυρία Τούλα, σε ευχαριστούμε, δε θέλουμε καφέ!», απάντησε ένας από τους αστυνομικούς, την ώρα που οι συνάδελφοί του την βοηθούσαν να κατέβει με προσοχή τα σκαλιά του σπιτιού της. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο περιπολικό, το οποίο και την απομάκρυνε με ασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top