Θεσσαλονίκη: «Έπαθα σοκ» - Τι υποστήριξε ο ντελιβεράς που σκότωσε 50χρονο

Προφυλακιστέος ο 27χρονος ντελιβεράς

Δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη στον 27χρονο που κατηγορείται για τον θάνατο 50χρονου / Βίντεο Ερτ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος ντελιβεράς που ξυλοκόπησε και σκότωσε 50χρονο που του έκανε παρατήρηση. «Όταν τον είδα στο έδαφος έπαθα σοκ και κάλεσα το ΕΚΑΒ», ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς έδειρε μέχρι θανάτου 50χρονο άντρα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος ντελιβεράς, ο οποίος γρονθοκόπησε και σκότωσε έναν 50χρονο, όταν εκείνος του έκανε παρατήρηση επειδή πέρασε με το μηχανάκι του μέσα από πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης.

«Όταν τον είδα να πέφτει κάτω έπαθα σοκ. Εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ. Τον χτύπησα μόνο μια φορά στο πρόσωπο. Όταν ενημερώθηκα για τον θάνατο πήγα μόνος μου στην Αστυνομία», φέρεται να υποστήριξε ο 27χρονος στην απολογία του, σύμφωνα με το thesstoday.

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο ντελιβεράς που γρονθοκόπησε και σκότωσε 50χρονο

«Όταν τον είδα στο έδαφος έπαθα σοκ, εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ», υποστήριξε ο ντελιβεράς που γρονθοκόπησε και σκότωσε τον 50χρονο

«Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι πως ο πελάτης μου ουδέποτε εγκατέλειψε τον 50χρονο. Έδωσε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και ο άντρας επεσε στο πάτωμα. Κάλεσε το ασθενοφόρο και περίμενε την αστυνομία. Την επόμενη ημέρα όταν έγινε γνωστό ότι κατέληξε ο άτυχος άντρας, ο ίδιος αυτοβούλως πήγε στην Αστυνομία», επεσήμανε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Ο διανομέας χτύπησε τον 50χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από παρατήρηση που δέχθηκε επειδή οδηγούσε τη μηχανή του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της πόλης. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και την επόμενη μέρα κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top