Νέα Φιλαδέλφεια: Tι θα υποστηρίξουν στην απολογία τους οι χούλιγκαν

Μέχρι την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί η απολογητική διαδικασία

Αύριο Παρασκευή 11/8, θα ξεκινήσουν ενώπιον των τριών ανακριτών οι απολογίες των κατηγορουμένων για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τους 104, οι 94 είναι Κροάτες.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν στα φονικά επεισόδια

Χθες ζήτησαν προθεσμία για να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή με τους δικηγόρους τους. Μέχρι την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί η απολογητική διαδικασία για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που στέρησαν τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Με μια μαχαιριά δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη

Οι συλληφθέντες χούλιγκαν αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Τι θα υποστηρίξουν και πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες που τους δείχνουν να διασχίζουν τους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ με στυλιάρα, ρόπαλα, λοστούς;  

Η μεταγωγή των χούλιγκαν από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων/ Eurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Η μεταγωγή των χούλιγκαν από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων/ Eurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι κατηγορούμενοι θα ισχυριστούν ότι δε χρησιμοποιούν μαχαίρια. Επίσης, επειδή δεν μπορούν να αρνηθούν την ανάμειξή τους στις βίαιες συγκρούσεις, αφού υπάρχουν βίντεο που τους «καίνε», θα υποστηρίξουν ότι το ραντεβού με τους οπαδούς της ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο. Θα «πατήσουν» πάνω και στα διαδικτυακά ραντεβού. Αυτό υποστηρίζει και η ελληνική αστυνομία, πληροφορία όμως την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά η ΑΕΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Δίωξη για 4 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα στους 104

Οι αρχες θα ελέγξουν τα πάντα, αφού δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί ο δράστης αλλά ούτε και το μαχαίρι της δολοφονίας του Μιχάλη. Οι ανακριτές θα αποφασίσουν αν θα οι συλληφθέντες θα προφυλακιστούν και την όποια  ποινική τους μεταχείριση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top