Οι ληστές με το καρπούζι «χτύπησαν» στη Νίκαια: «Βασίλη έλα γρήγορα»

Τη δράση τους έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία τους αναζητά

Αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Νίκαια με την πρόφαση ότι πουλούσαν ...φρέσκα καρπούζια. Η ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι, την προηγούμενη Κυριακή στην οδό Ιουστινιανού.

Τη δράση τους έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας. Πέφτουν με δύναμη πάνω στην πόρτα και καταφέρνουν να την ανοίξουν. Εισβάλλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης  και ξεκινούν να αναζητούν τη λεία τους.

Ο ένας κρατά στο χέρι ένα καρπούζι και λέει συνεχώς στο θύμα να το αγοράσει. Προσπαθεί να την απασχολήσει μέχρι ο συνεργός του να βρει τα χρήματα.

Η 85χρονη τον ακολουθεί στην κουζίνα. Προσπαθεί να τους διώξει όμως δεν έχει τη δύναμη και φοβάται μήπως της επιτεθούν. Καλεί τον γιο της στο τηλέφωνο λέγοντάς του «Βασίλη έλα γρήγορα».

Οι δράστες απτόητοι βρίσκουν μια λευκή σακούλα με αντικείμενα αξίας και γίνονται καπνός.

Μάλιστα λίγο πριν φύγουν ο ένας ειρωνεύεται τη γυναίκα και τη ρωτά αν τελικά...θα αγοράσει το καρπούζι.

Η γυναίκα μέσα σε 1 μήνα έπεσε δυο φορές θύμα ληστείας με τους δράστες να αρπάζουν περίπου 3.000 ευρώ.
Την πρώτη φορά δράστης ήταν γυναίκα η οποία την ακολούθησε μέχρι το σπίτι , ανέβηκε πάνω δήθεν για να πιει νερό, άρπαξε το χρηματικό ποσό που είχε η γυναίκα σε μια ντουλάπα και έγινε καπνός.

Η ασφάλεια εκτιμά ότι πρόκειται για συνεργό των ...ληστών με το καρπούζι οι οποίοι μη γνωρίζοντας ότι ο χώρος παρακολουθείται κινούνταν χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Η αστυνομία τους αναζητά.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top