Αγκίστρι: «Μου είπαν ότι έπεσε σε κοφτερή πέτρα»

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης που σκοτώθηκε με ηλεκτρικό ποδήλατο

Σπάραξε η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας από τον Βόλο, η οποία έχασε τη ζωή της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγκίστρι, όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε βράχο. 

Αγκίστρι: Νεκρή 20χρονη που προσέκρουσε σε βράχο με ηλεκτρικό ποδήλατο

Μιλώντας στο Action24 για τον χαμό της κόρης της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Η 20χρονη Δέσποινα έπεσε με το ηλεκτρικό της ποδήλατο πάνω σε βράχο στο Αγκίστρι και τραυματίστηκε θανάσιμα

«Ήταν σε μια καλή στιγμή, χαρούμενη γιατί πραγματοποίησε τα όνειρά της, μπήκε στις σπουδές της, έκανε τις πρώτες της διακοπές φέτος, ήταν πολύ χαρούμενη στιγμή για να τελειώσει έτσι», είπε και συνέχισε:

«Το παιδί μου ήταν 20 χρόνων, φοιτήτρια στο παιδαγωγικό, δεν ξέρω ούτε αν έχει ξανακάνει χρήση, ούτε αν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Σε κάποια στιγμή βρέθηκε κάτι, εμπόδιο ή στραβοτιμονιά, και έπεσε σε μια κοφτερή πέτρα, κάπου αλλού μου είπαν ότι ήταν βραχάκι, βράχος, δεν ξέρω. Είμαι πολύ φοβισμένη για το αν θα μπορέσω να αντέξω περισσότερες λεπτομέρειες του συμβάντος».

Η 20χρονη έκανε διακοπές στο Αγκίστρι με μια φίλη της, όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ

Η 20χρονη έκανε διακοπές στο Αγκίστρι με μια φίλη της, όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ

Όπως έγινε γνωστό η 20χρονη μετά το δυστύχημα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού και λίγο πριν από τις 17:30 την παρέλαβε σκάφος του Λιμενικού που τη μετέφερε στον Πειραιά και από εκεί στο Αττικό νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της στις 19:20. 

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι, ενώ ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top