Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Αυτή ήταν η ζωή της    

Η εξομολόγηση για τα παιδικά χρόνια, τον γάμο και τα παιδιά της

Video από το  αφιέρωμα στην «ΕΛΠΙΔΑ» και στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη από την  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή και το έργο της είχε προβεί η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο, στον ιστότοπο newmoney.gr.

Μάρα Ζαχαρέα: Λόγια καρδιάς για τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO περιέγραψε τη συνάντησή της με τον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη, αναφέροντας ότι «από την πρώτη στιγμή ένιωσαν και οι δύο πως ο δρόμος της ζωής τους θα ήταν κοινός». 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη

Μίλησε επίσης για τα παιδικά της χρόνια στην Ερμιόνη, τον τόπο που «παραμένει ο τόπος της καρδιάς της», όπως επισήμανε, τις σχολικές αναμνήσεις της, αλλά και άλλες λεπτομέρειες από τη ζωή της 

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σημαιοφόρος στο σχολείο της

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σημαιοφόρος στο σχολείο της  

Η  Μαριάννα Βαρδινογιάννη χαρακτήρισε  τη μητρότητα ως «τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αλλά και πηγή της έμπνευσής της για κάθετί που δημιούργησε», ενώ δήλωσε ότι  θυμάται με νοσταλγία κάθε στιγμή των πέντε παιδιών της, όταν ήταν παιδιά. 

«"Δώσε στα παιδιά σου φτερά για να πετάξουν και ρίζες για να επιστρέφουν” ήταν η συμβουλή που μου έδωσε η μητέρα μου και την ακολούθησα πολύ πιστά», δήλωσε η  Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία βραβεύθηκε με το βραβείο Νέλσον Μαντέλα από τον ΟΗΕ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top