Θάνατος 46χρονου από θερμοπληξία: «Το παιδί μου έβγαζε αίμα από το στόμα»

Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου άνδρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του 46χρονου άνδρα, ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία την περασμένη Πέμπτη στη Χαλκίδα. Πρόκειται για το πρώτο θύμα του καύσωνα που πλήττει τη χώρα. 

Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς για θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Ο άνδρας φέρεται να εργαζόταν ανασφάλιστος και μη δηλωμένος σε ψησταριά της Χαλκίδας και να έκανε διανομές με ποδήλατο σε ώρες κατά τις οποίες ήταν υποχρεωτική η παύση εργασιών λόγω της αφόρητης ζέστης. Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ενώ αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατηγορία ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται για διανομέα, γεγονός όμως που διαψεύδει η ίδια η μητέρα του άτυχου άνδρα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο eviaonline.gr η μητέρα επιβεβαιώνει ότι το παιδί της εργαζόταν για τημ ψησταριά.

Καύσωνας: Πρώτος νεκρός από τη ζέστη - Έπαθε θερμοπληξία

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά. Δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο, με το ποδήλατο έκανε διανομή. Και ήρθε και δεν τον καταλάβαινα. Μου πέταγε την μπλούζα, δεν μπορούσε να μιλήσει» ανέφερε η ίδια. «'Ετρεμε, δεν επικοινωνούσε. Έβγαλε αίμα από το στόμα» συμπλήρωσε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έπαθε την πρώτη καρδιακή ανακοπή. «Τον επαναφέραμε και μετά έπαθε και τη δεύτερη» είπε τέλος η μητέρα του.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

Το Εργατικό Κέντρο της Εύβοιας διαψεύδει και αυτό το νοσοκομείο καθώς σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος δούλευε πιθανότατα ανασφάλιστος σε διανομή φαγητού. 

«Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου που έχασε τη ζωή του εχθές στη Χαλκίδα μετά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας.
Ο συνάδελφος, σύμφωνα με μαρτυρίες και όπως ήταν ευρύτατα γνωστό, δούλευε –πιθανότατα ανασφάλιστος- σε κατάστημα εστίασης του κέντρου της Χαλκίδας κάνοντας διανομές με ποδήλατο μέσα στον καύσωνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top