Φωτιά: Σάλος με την ανάρτηση ιδιοκτήτριας Airbnb για πελάτες που έφυγαν

Αναρωτιόταν αν θα πρέπει να ζητήσει αποζημίωση

Ρεπορτάζ του Star για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική 

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανάρτηση ιδιοκτήτριας καταλύματος. Την ώρα που η φωτιά έκαιγε την Αττική και είχε επεκταθεί μέχρι τη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο, εκείνη ρωτούσε σε σελίδα στο Facebook πώς θα αποζημιωθεί από τουρίστες που έφυγαν άρον άρον.

Φωτιά Λαγονήσι: «Εγώ απλά τελείωσα», λέει υπεύθυνη καταφυγίου ζώων

Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια καταλύματος που το ενοικίαζε μέσω της πλατφόρμας Airbnb, αναρωτιόταν εάν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες της, επειδή εκείνοι έφυγαν λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.

«Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα. Έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στις γύρω περιοχές της Σαρωνίδας κάτι το οποίο κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική για τους guests. Οι guests αποχώρησαν. Τι προβλέπεται και τι θεωρείτε σωστό; Επιστροφή χρημάτων; Θα ζημιωθώ εγώ ή απλά είναι άτυχος ο guest, καθώς δεν ευθύνομαι για πυρκαγιές που τυχαίνουν σε γύρω περιοχές. Θα ήθελα την γνώμη σας με σκοπό να βοηθήσετε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτιά: Σάλος με ανάρτηση ιδιοκτήτριας Airbnb

Η ανάρτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τις αντιδράσεις των πολιτών, οι οποίοι αναρωτιόνταν πώς είναι δυνατόν να την απασχολεί κάτι τέτοιο, την ώρα που καίγονταν περιουσίες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top