Συγκλονίζουν οι δραματικοί απεγκλωβισμοί από τα μέτωπα της φωτιάς

Τουλάχιστον 120 απεγκλωβισμοί από την ΕΛΑΣ

Δραματικοί απεγκλωβισμοί από τα μέτωπα της φωτιάς / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη νοτιοανατολική Αττική εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι στον Κουβαρά Κερατέας, με σπίτια και αυτοκίνητα να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Σε πολλές περιπτώσεις σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών που απομάκρυναν εγκλωβισμένους και ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Φωτιά: Εκκενώνονται Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Ανάβυσσος - Καίγονται σπίτια

Αστυνομικοί συνέδραμαν από την πρώτη στιγμή στην προληπτική εκκένωση περιοχών και στον απεγκλωβισμό ατόμων και ζώων λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Κουβαρά, με τις εικόνες που έδωσε η ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα να συγκλονίζουν.

Mέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 120 απεγκλωβισμοί από την ΕΛΑΣ, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού με κινητικά προβλήματα.

Mέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 120 απεγκλωβισμοί από την ΕΛΑΣ, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού με κινητικά προβλήματα.

Απεγκλωβισμός παιδιού με κινητικά προβλήματα

Ανάβυσσος: Δραματικός απεγκλωβισμός ηλικιωμένων από το φλεγόμενο σπίτι τους

Την ίδια ώρα, σε βίντεο του MEGA, καταγράφεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού ζευγαριού ηλικιωμένων, τους οποίους οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να βγάλουν από το φλεγόμενο σπίτι τους στην Ανάβυσσο.

Το ζευγάρι κάλεσε σε βοήθεια καθώς δε διαθέτει ιδιωτικό μέσο, ενώ ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να μετακινηθεί αφού είναι κατάκοιτος.

Μία ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο καταφέρνοντας τελικά να απεγκλωβίσει το ζευγάρι, μεταφέροντάς το σε ασφαλές σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top