«Να μην ακούσουμε για άλλα παιδιά» - Ξεσπά η γιαγιά του 17χρονου Θανάση

Ο νεαρός σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο

Βόλος: Συγκλονίζει Γιαγιά 17χρονου Που Σκοτώθηκε Σε Τροχαίο

Ο θάνατος του 17χρονου Θανάση σε τροχαίο δυστύχημα με το μηχανάκι του συγκλόνισε πριν από μια εβδομάδα τον Βόλο

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο

Λίγες ημέρες αργότερα, η γιαγιά και η αδελφή του, με μεγαλείο ψυχής και όσα αποθέματα κουράγιου τους απέμειναν, πραγματοποίησαν πορεία έξω από το δημαρχείο με αίτημά τους να φτιαχτεί ο δρόμος «καρμανιόλα».

Βόλος: Συγκλονίζουν η γιαγιά και η αδελφή του 17χρονου Θανάση που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η γιαγιά και η αδελφή του 17χρονου Θανάση πραγματοποίησαν πορεία στον Βόλο με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών / Φωτογραφία gegonota.news

Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών που έφτασαν στο σημείο πεζή και με μηχανάκια πραγματοποίησαν πορεία στην πόλη. Αίτημά τους να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στην οδό Διμηνίου που είναι στενός, χωρίς πεζοδρόμια και επαρκή σήμανση, με αποτέλεσμα να γίνονται καθημερινά τροχαία, σύμφωνα με το gegonotanews.gr.

«Να μην ακούσουμε για άλλα παιδιά, είναι αμαρτία από τον Θεό», δήλωσε η γιαγιά του Θανάση που κρατούσε στα χέρια της μια εφημερίδα με την είδηση θανάτου του εγγονού της.

Στις 10 Ιουλίου, ο 17χρονος σκοτώθηκε στο σημείο, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, o νεαρός δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top