Η Μυρτώ της Πάρου έγινε 26 χρονών – Το πάρτι για τα γενέθλιά της

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας της

Πριν από έναν χρόνο η Μυρτώ δικαιώθηκε από το ΣτΕ και κέρδισε αποζημίωση απο το Δημόσιο για τον εφιάλτη που έζησε - Βίντεο αρχείου Alpha

Η Μυρτώ της Πάρου, το κορίτσι που είχε δεχθεί επίθεση σε παραλία της Πάρου από έναν Πακιστανό και από τότε ζει καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο με πολλά προβλήματα υγείας έγινε 26 χρονών και το γιόρτασε με την ψυχή της. 

Μυρτώ της Πάρου: Δικαιώθηκε από το ΣΤΕ και θα λάβει αποζημίωση

Η μητέρα της, της είχε ετοιμάσει πάρτι με φίλους και συγγενείς και η Μυρτώ έδειχνε ευτυχισμένη σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας της. 

Μάλιστα η κ. Μαρία Κοτρώτσου, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται βράχος δίπλα στο παιδί της και διεκδικεί τα αυτονόητα γι’ αυτό δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τα γενέθλια της Μυρτούς τις οποίες συνόδευσε από μια συγκινητική αφιέρωση. 

Η Μυρτώ της Πάρου έγινε δεκτή σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας

«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου!

Χρόνια πολλά στον δικό μου άγγελο επί της γης!

Χρόνια πολλά, γενναίο και δυνατό μου πλάσμα.

Να είσαι πάντα γελαστή και αγαπητή από όλο τον κόσμο, και αν σου στέρησαν τις χαρές της ζωής, εσύ ξέρεις και βρίσκεις άλλες μικρότερες που σε πολλούς παίρνουν απαρατήρητες.

Μυρτώ της Πάρου: «Πριν 8 χρόνια σαν σήμερα ένα τέρας σου κατέστρεψε τη ζωή»

Θα ’θελα να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια χαρούμενη με αυτή την αθώα και καθαρή ψυχή σου που αγαπάει όλο τον κόσμο!

Θα δοξάζω πάντα τον Θεό που σε άφησε να ζήσεις δίπλα μου, να σε αγκαλιάζω και να νιώθω τη ζεστασιά από το κορμί σου, να σε φιλάω και να γεύομαι τα φιλιά σου, να σε κοιτάω όμορφη μου και να μου δίνεις λίγη από τη δύναμή σου, που πήρε κάθε δάκρυ σου και το έχει κάνει χαμόγελο. Μόνο έτσι εξηγώ ότι δεν έχεις κλάψει ποτέ από τότε, παρά μόνο τις στιγμές που μαθαίνεις επιληπτικές κρίσεις!

Συγκίνηση για την Μυρτώ της Πάρου: Το πρώτο της μπάνιο μετά από εφτά χρόνια

Θα ελπίζω και θα περιμένω πάντα σε ένα ακόμη θαύμα, της επιστήμης που μπορεί να σε κάνει καλύτερα, όσο και αν αυτό αργεί! Ξέρω πως κάπου κάποτε θα γίνει πραγματικότητα!

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για το υπόλοιπο της ζωής σου, γιατί παρακαλάω τον Θεό να ζήσεις περισσότερα χρόνια, αλλά μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα σε αγαπώ, θα σε λατρεύω και θα στέκομαι άγρυπνος φρουρός στο πλάι σου για το υπόλοιπο της δικής μου ζωής, και ίσως ακόμη πιο πολύ….», έγραψε.

Η μεγάλη αλλαγή της Μυρτώς που κακοποιήθηκε στα βράχια της Πάρου-Επέστρεψε στην Αθήνα

Η Μυρτώ τον Ιούλιο του 2012 βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα και την αδελφή της στην Πάρο. Στις 23 του μήνα κι ενώ βρίσκονταν στην παραλία, η 15χρονη τότε κοπέλα πήγε μια βόλτα προς τα βράχια. 

ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ξανά ο εφιάλτης της Πάρου! Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της Μυρτούς

Εκεί την πλησίασε ένας Πακιστανός, ο οποίος δούλευε στην περιοχή. Όπως ομολόγησε ο ίδιος προσπάθησε να της κλέψει το κινητό της τηλέφωνο. Το κορίτσι αντιστάθηκε και τότε εκείνος την χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι μέχρι που έπεσε αναίσθητη. Στη συνέχεια τη βίασε και μετά έφυγε από το νησί και συνελήφθη τελικά στην Αθήνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top