Ίλιον: «Η εγγονή μου φέρνει κοριτσάκια σπίτι και τα χαϊδεύω»

Προκλητικός ο 85χρονος - Τι λέει ο πατέρας του παιδιού

Την πεποίθηση ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, πλην της 13χρονης κόρη του δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 85χρονο παππού της φίλης της στο Ίλιον

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε η κόρη του και ξεκαθάρισε ότι η καταγγελία έγινε για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. 

Φρίκη στο Ίλιον: 85χρονος ασέλγησε σε ανήλικη φίλη της εγγονής του

«Δε θέλω να υποφέρουν αλλά παιδιά έξω. Το παιδί μου ήταν δυνατό και βγήκε από αυτό αλώβητο. Απείραχτο. Με δυο χειρονομίες στον ποπό και ένα κατέβασμα να δει το βρακάκι του. Βγήκε αλώβητο… Άλλα παιδιά όμως δε θα βγουν και δε θα βγουν αν αυτός μείνει έξω. Περνάει λέει πλημμέλημα, τι πλημμέλημα; Ποιο πλημμέλημα; Τι πρέπει να κάνει δηλαδή; Αυτοί οι άνθρωποι αδελφούλη μου θέλουν κρέμασμα στην πλατεία», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κόρη του είναι πολύ δυνατό παιδί και έχει πολύ καλή σχέση τόσο με τον ίδιο, όσο και με τη μητέρα του. 

Λέσβος: Καταδικάστηκε πρώην αστυνομικός για ασέλγεια σε 14χρονη

«Έβλεπε κινήσεις του, ο τύπος έκανε κινήσεις. Δηλαδή την χάιδευε λίγο στην πλάτη, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί. Μόλις την έβλεπε έβγαινε έξω κατευθείαν. Αλλά το παιδί μου ήταν τόσο δυνατό. Αντέδρασε, δεν έκατσε. Αυτό με την πλάτη γινόταν κανένα μήνα. Αλλά όταν έφτασε τη Δευτέρα, κατέληξε το χέρι του πιο κάτω, στον ποπό, να της κάνει το σορτσάκι της να δει το εσώρουχο της. Να της κάνει το μπλουζάκι να δει το σουτιέν της. Απλά κράτησε το παιδί αυτός πιο πίσω και είπε στην εγγονή του πήγαινε λίγο πιο μπροστά θέλω να πω κάτι στη...», είπε και συνέχισε:

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη

«Ορκίζομαι ότι υπάρχουν και άλλα θύματα. Βρήκα ένα κορίτσι που αύριο θα πάει να καταθέσει. Αυτό δούλευε κάπου και πήγαινε και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Εκεί που πήγαινε έλεγε ότι “η εγγονή μου φέρνει κοριτσάκια μικρά στο σπίτι και εγώ τα χαϊδεύω” και γέλαγε με τους φίλους του. Όταν της είπα ότι ήταν η κόρη μου έβαλε τα κλάματα (το δεύτερο θύμα). Είναι ελεύθερος και κυκλοφορεί και κοροϊδεύει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top