Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου

Ποιος είναι ο λόγος;

Τζώρτζια Κεφαλά: Η κόντρα συνεχίζεται για το ντεκολτέ με το οποίο εμφανίσθηκε στην ορκωμοσία στη Βουλή (video κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star) 

Toν λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου «σφράγισε» το Twitter. Η εξέλιξη έρχεται μία μέρα μετά τα σχόλια του για την εμφάνιση της νέας βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας» Τζώρτζια Κεφαλά, κατά την ορκωμοσία της στη Βουλή. 

Τζώρτζια Κεφαλά: H απάντηση στα σχόλια για το ντεκολτέ & τα κίτρινα μαλλιά

«Ο λογαριασμός του χρήστη δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά επειδή παραβαίνει την Πολιτική πολυμέσων του Twitter» είναι η ένδειξη στο Twitter σε όποιον επιχειρήσει να δει τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου. 

Ο ίδιος σχολίασε την εξέλιξη με ανάρτησή του στο facebook. «Όταν την τεχνητή νοημοσύνη την προγραμματίζουν φυσικοί ηλίθιοι. Φυσικά, έστειλα αναφορά διαμαρτυρίας. Θα σας ενημερώσω» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με την ανάρτησή του, το Twitter ζητά στον χρήστη να διαγράψει τη φωτογραφία στο banner του λογαριασμού του, καθώς «παραβιάζει τους κανόνες του Twitter για υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο». Η φωτογραφία που έχει στο banner του πρόκειται για εικόνα που δείχνει ναζιστικό χαιρετισμό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top