Τζώρτζια Κεφαλά: H απάντηση στα σχόλια για το ντεκολτέ & τα κίτρινα μαλλιά

Ο Θάνος Τζήμερος συνέχισε να την επικρίνει και σε προσωπικά μηνύματα

Τζώρτζια Κεφαλά: H απάντησή της στα σχόλια για το ντεκολτέ & τα κίτρινα μαλλιά/ Mega Καλημέρα

Απαντήσεις στους επικριτές της για τη χθεσινή της εμφάνιση στη Βουλή κατά την ορκωμοσία της ως νέας βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας» έδωσε η Τζώρτζια Κεφαλά

Ξεχώρισαν για το στυλ τους οι celebrities στην ορκωμοσία της Βουλής

Με ένα βίντεο και μια ανάρτησή της στο facebook, η τραγουδίστρια των «Μπλε» και νέα βουλευτής σχολίασε χαρακτηριστικά πως «το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

H Τζώρτζια Κεφαλά στη χθεσινή ορκωμοσία των νέων βουλευτών της Βουλής/ Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη

H Τζώρτζια Κεφαλά στη χθεσινή ορκωμοσία των νέων βουλευτών της Βουλής/ Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη

Ο Θάνος Τζήμερος ήταν ένας από αυτούς που με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε αρνητικά και προσβλητικά την εμφάνιση της Τζώρτζια Κεφαλά, γράφοντας: «Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) β**ί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;»

O Θάνος Τζήμερος δημοσίευσε και άλλο tweet αναρτώντας μια φωτογραφία της Τζώρτζια Κεφαλά του Σπύρου Μπιμπίλα από τη χθεσινή τους ορκωμοσία στη Βουλή. «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» έγραψε.

Γι' αυτά τα σχόλια και για όσα άλλα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία με βαμμένα κίτρινα μαλλιά και ντεκολτέ, η Τζώρτζια Κεφαλά έγραψε στην ανάρτησή της: «Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

 

Στο βίντεο που έχει βιντεοσκοπήσει μέσα από τη Βουλή, η ίδια περιγράφει πως μεγάλωσε δίπλα στη Βουλή κι έκανε τις βόλτες της στον Εθνικό Κήπο ως παιδί.

«Έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ. Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους» καταλήγει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Τζώρτζια Κεφαλά: Αποκάλυψε πως ο Τζήμερος της έστειλε προσωπικά μηνύματα εκτός από τις αναρτήσεις

Για την επίθεση που δέχθηκε από τον Θάνο Τζήμερο λόγω των ρούχων που επέλεξε να φορέσει στη χθεσινή ορκωμοσία της νέας Βουλής μίλησε τηλεφωνικά η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Για μένα ήταν κάτι αναμενόμενο όλο αυτό. Είναι κάτι που αντιμετωπίζω σε όλη μου τη ζωή σε όλους τους χώρους και ήμουν αρκετά προετοιμασμένη, τουλάχιστον ψυχολογικά. Αυτό που με συγκινεί ιδιαίτερα, είναι η υπεράσπιση του κόσμου και λέω με συγκινεί γιατί δεν έχει τόση σημασία το πρόσωπό μου αλλά το να φύγουμε από την υποκρισία και τον κομφορμισμό…. Πρέπει να μπαίνουμε ολόκληροι σε όλους τους χώρους» είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Νομίζω ότι όλη η εμφάνισή μου τούς ήταν ξένη και δυσάρεστη. Και όλο αυτό που είμαι ενδεχομένως, γιατί εγώ φέρνω μια φωνή ανθρώπων, που δεν έχουν ακουστεί ποτέ μέσα στη Βουλή. Υπάρχει ένα πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο έχει να κάνει με τη σοβαρότητα και την αποστασιοποίηση του ενός από τον άλλον, που εγώ δεν έχω συνηθίσει όταν συναντιέμαι με ανθρώπους. Συναντιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια άλλη στάση που κι αυτό ψευδώς φαίνεται σαν μια στάση σοβαρότητας» πρόσθεσε.

Σπύρος Μπιμπίλας και Τζώρτζια Κεφαλά, βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη χθεσινή ορκωμοσία τους στη Βουλή/ Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη

Σπύρος Μπιμπίλας και Τζώρτζια Κεφαλά, βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη χθεσινή ορκωμοσία τους στη Βουλή/ Eurokinissi Τατιάνα Μπόλαρη

«Μέσα στη Βουλή θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι που συζητούν για το μέλλον των άλλων ανθρώπων. Τώρα, το πώς θα το κάνουν αυτό, αν χαμογελούν ή όχι ή το αν δίνουν το χέρι σε μια χειραψία είναι κάτι άλλο… Μπορεί να μη θεωρούμε φυσιολογικό το να μπει κάποιος άνθρωπος περίεργα ντυμένος μέσα στη Βουλή, αλλά θεωρούμε φυσιολογικό να σταυροκοπιέται κάποιος από την αρχή μέχρι το τέλος» ανέφερε η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Θα συνεχίσω να πηγαίνω όπως είμαι. Σαν ο εαυτός μου θέλω να ορκίζομαι, δεν μπορώ να ορκίζομαι ως κάτι άλλο. Πρέπει το ψέμα και ο κομφορμισμός κάποια στιγμή να φύγουν» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Τζώρτζια Κεφαλά.

Τέλος, η Τζώρτζια Κεφαλά αποκάλυψε ότι με τον Θάνο Τζήμερο είχαν και μια ιδιωτική συνομιλία.

«Είχαμε μια έντονη μηνυματογραφία μετά. Επικοινωνήσαμε και ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω μέσα στη Βουλή. Θα τα μάθετε εν καιρώ… Εκείνος μου έστειλε πρώτος μήνυμα. Συνέχισε την ανάρτησή του σε προσωπικά μηνύματα. Καταλήξαμε γιατί εγώ ήμουν πολύ ευγενική απέναντί του… Κάποια στιγμή πολύ ήρεμα και ωραία κλείσαμε τη συζήτηση. Ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα. Το σεξιστικό ήταν μόνο η αρχή… Ένα σάπιο σύστημα και μια σάπια νοοτροπία κρύβεται πίσω από τέτοιες αντιλήψεις» είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top