Ξεχώρισαν για το στυλ τους οι celebrities στην ορκωμοσία της Βουλής

Η Τζώρτζια Κεφαλά έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση

Τον όρκο τους στη Βουλή έδωσαν πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος που έχουν πλέον μία θέση στα βουλευτικά έδρανα. 

Ορκωμοσία Βουλής: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Ανάμεσά τους, οι δημοσιογράφοι Ράνια Θρασκιά και Έλενα Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ηθοποιοί Σπύρος Μπιμπίλας και Διαμαντής Καραναστάσης, αλλά και η τραγουδίστρια των ΜΠΛΕ Τζώρτζια Κεφαλά, με την Πλεύση Ελευθερίας, ενώ μια θέση στη Βουλή κέρδισε η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή με το ΚΚΕ αλλά και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

To πρωί της Δευτέρας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ορκίστηκε η Βουλή των Ελλήνων της Κ' Κοινοβουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Δημοκρατίας, που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Δείτε τις εμφανίσεις των Ελλήνων celebrities που μπήκαν στη Βουλή:

Τζώρτζια Κεφαλά

Τζώρτζια Κεφαλά

Σπύρος Μπιμπίλας - Τζώρτζια Κεφαλά

Σπύρος Μπιμπίλας - Τζώρτζια Κεφαλά

Δύο από τους παρουσίες που τράβηκαν τα βλέμματα κατά την άφιξη των νεών βουλευτών στη Βουλή ήταν αυτές του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα και της τραγουδίστριας Τζώρτζιας Κεφαλά του συγκροτήματος "Μπλε".

Οι δύο βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας τράβηξαν όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, καθώς επέλεξαν ρούχα που δεν συνηθίζονται να φοριούνται από βουλευτές και ειδικά την ημέρα της ορκωμοσίας τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας φόρεσε ένα πουκάμισο με σχέδια και τιράντες και η Τζώρτζια Κεφαλά ένα αποκαλυπτικό πράσινο σύνολο με ανοιχτό ντεκολτέ.

Ράνια Θρασκιά / Φωτογραφία: NDP

Ραλλία Χρηστίδου 

 

Έλενα Ακρίτα / Φωογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top