Το Κυκλαδονήσι που βρίσκεται στα top «μυστικά» νησιά της Μεσογείου

Το εγκωμιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Άνδρος: Στη Λίστα Με Τα Top Μυστικά Νησιά Της Μεσογείου

Πρωταγωνιστούν και φέτος τα ελληνικά νησιά στις λίστες των διεθνών ΜΜΕ με τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς. Στον πρόσφατο κατάλογο της Daily Telegraph «φιγουράρει» ένα νησί των Κυκλάδων.

Διακοπές με παιδιά: Οι top προορισμοί και το κόστος για το φετινό καλοκαίρι

Ο λόγος για την Άνδρο που το βρετανικό μέσο την κατατάσσει στη λίστα με τα 10 καλύτερα «μυστικά» νησιά της Μεσογείου.

Επτά ελληνικά νησιά για ήρεμες διακοπές

Σύμφωνα με το νέο κατάλογο της Daily Telegraph, «είναι πολύ σπάνιο στην εποχή μας να ανακαλύπτουμε νέους παραδείσους που παραμένουν ανεξερεύνητοι. Στην εποχή του υπερτουρισμού, το ζητούμενο είναι να "ξεθάβει" κανείς κρυμμένα πετράδια που θα τον ανταμείψουν με άγριες και πανέμορφες ακτές και παρθένα ψαροχώρια όπου η ζωή κυλάει αργά και ξέγνοιαστα». 

Άνδρος

Η Άνδρος βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του Βρετανών / φωτογραφία unsplash (Despina Galani)

Η Άνδρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 «μυστικούς» προορισμούς της Μεσογείου που προτείνει η βρετανική εφημερίδα, τονίζοντας πως «οι Έλληνες πλοιοκτήτες που έχτισαν τα αρχοντικά τους στην Άνδρο στις αρχές του 20ου αιώνα ευλόγησαν αυτό το στολίδι των Κυκλάδων με ευημερία και αρχοντιά. 

Σε αντίθεση με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η γοητεία της Άνδρου είναι πιο ήρεμη και γαλήνια και θυμίζει τις αγνές και αυθεντικές  εποχές του τουρισμού». 

Στις πρώτες επιλογές των Βρετανών η Άνδρος, σύμφωνα με τον Guardian

Στο ίδιο μήκος «κύματος» εκπέμπει και ο Guardian. Το αναγνωστικό κοινό του διεθνούς μέσου επέλεξε την Άνδρο ως ένα από τα  ιδιαίτερα μέρη της Ελλάδας που προσφέρουν εμπειρίες εκτός της πεπατημένης. Η βόλτα στη γραφική Χώρα, η εξερεύνηση στο οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο του νησιού, οι ανέγγιχτες παραλίες, οι τέχνες, τα μουσεία και τα όμορφα μαγαζιά δίνουν στον προορισμό ένα ξεχωριστό «χρώμα». 

«Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς προσφέρουμε το ανεπιτήδευτο και αυθεντικό, δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στους ταξιδιώτες. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε στοχευμένες δράσεις προβάλλοντας εμπειρίες σε απόσταση δύο ωρών από την Αθήνα και επιχειρούμε μέσα από έργα να αναβαθμίζουμε διαρκώς την τουριστική εικόνα μας. Οι επόμενοι μήνες αναμένονται να ενισχυθούν σημαντικά με τουριστικές ροές», δήλωσε ο Δήμαρχος 'Ανδρου Δημήτρης Λοτσάρης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top